“Šef mi često gleda u grudi” – Ispovesti
Ispovesti

“Šef mi često gleda u grudi”

Imam nad prosečno velike grudi i mrzim to što kada pricam sa šefom na poslu gleda me u oči i na sekund spusti pogled na moje grudi i nastavi.

Trudim se da ih maksimalno pokrijem ali on opet, i tako pobegnem sa radnog mesta na par minuta da namestim brus umdjuvremenu podigla sam majicu da bi lakse namestila grudi, iznenada vratta se otvaraju i ja umesto da spustim majicu ja stojim i gledam u šefa… blam me pojeo… sad misli da ima šanse kod mene zbog podignute majice.

Proganja me na posao, vec polako osecam da postaje moja senka… ne znam kako da se izvucem iz situacije… uprskala sam do guse.

BONUS ISPOVEST:

 

PROBALA SAM NJEGOVOG DRUGA: Uzbudio me je kao niko do sada kada je ušao do kraja!

 

Moj partner je pun raznih ideja, potpuno otvoren za nove izazove i nekad mi se čini da mu je životna misija da me zadovolji, na sve moguće načine. Uvek mu je bila posebno interesantna ideja da me vidi u akciji sa drugim muškarcem, pa da nam se i on pridruži. Meni je u početku ta ideja bila nekako strašna, nisam baš bila raspoložena za tako nešto – još jedna žena sa nama svakako da, ali još jedan muškarac…

Međutim, vremenom, što smo više pričali na tu temu počela sam da se opuštam i da je prihvatam. Inače sam od onih žena koje vole da nose tange, uvek na sebi imam sexy donji veš, bez obzira što to niko ne zna sem mene i mog partnera, prosto volim i osećam se lepše, leti često ispod haljine ne nosim gaćice uopšte, nemam ništa protiv eksperimentisanja u krevetu, sa i bez igračaka. Jedno popodne smo se spremili da odemo kod njegovog prijatelja na kafu. Za njega sam do tada znala samo iz priča i to vrlo zanimljivih.

Čovek koji živi sam, veoma širokih shvatanja, sa mnogo interesantnih doživljaja za koje sam ja saznala preko svog partnera i kojima sam bila iskreno fascinirana i oduševljena – njegove priče su otvarale jedan potpuno nov, veoma uzbudljiv svet. Obukla sam jednu od omiljenih haljina mog partnera i naravno nisam obukla gaćice. Prijatelj nas je dočekao srdačno i ljubazno, odmerio me od glave do pete i sa neskrivenim oduševljenjem pogledao mog partnera, dok se ovaj ponosno smeškao, a meni samoj njegov ponos predstvlja neizmernu satisfakciju.

Sedimo i ćaskamo, atmosfera je opuštena, ali se u vazduhu oseti nešto, neko iščekivanje… Pogledam u partnera i shvatim da nije slučajno što smo došli na kafu baš kod ovog njegovog prijatelja, ali isto tako shvatam da je ideja samo i isključivo njegova, da prijatelj ništa ne zna i da je sve na meni, ako želim mogu da krenem u akciju. Prihvatam izazov, obožavam da mu udovoljavam, a činjenica je da je to u stvari uvek na obostrano zadovoljstvo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt