GRUB0 ME RAZVALI0! Uz moje cviljenje i stenjanje osvjao je moju nal0ženu macu... – Ispovesti
Ispovesti

GRUB0 ME RAZVALI0! Uz moje cviljenje i stenjanje osvjao je moju nal0ženu macu…

Tu noć sam očekivala Davida,već spremna ,istuširana,isprane mace jakim klistirom i doterana kao kvalitetna droljica.

Crni brus,tange ,mrezaste čarape.halteri sve u crnoj boji.Drečeće crvena suknjica broj manja da mi se guza ocrtava u njoj i na kraju bodi crvene boje. .Već se smrkavalo kada se oglasilo zvono na ulaznim vratima.Pogledala sam kroz špijunku i ugledala tu lepotu na mojim vratima.

Duboko udahnuh vazduh i otvorih vrata,on je stajao i sa nevericom i divljenjem gledao u mene.Tek kada sam progovorila pozvavši ga da uđe on se trze i ukorači u predsoblje.”Ja jaaa ne mogu da verujem,zaista taj preobražaj to tvoje telo .Luče ti si sada konačno moja devojčica.”Baš sam pocrvenela i malo se postidela jer kada ti ovakav mužjak uputi ove komplimente moraš odreagovati.

Povedoh ga u dnevni boravak držeći ga za ruku osetno drhteći,a on mi je stiskao ruku kao da se plaši da ću nestati,pobeći.Ponudih ga da sedne a on nije skidao pogled sa mene,samome upitao gde su mi stari? Ja mu rekoh:”Mili sami smo u kući zato sam te i pozvala da vidiš šta sam ja ustvari.”Tada me iznenada zagrli i naše se usne spojiše u dug i sladak poljubac.Sisala sam sokove sa njegovog jezika osećajući haos u glavi i leptiriće u stomaku.

Iskreno jedva sam čekala da krene da osvaja i moje telo pošto mi je srce već osvojio.Znam mnogi će ovo čitati sa nevericom ali istina je na mojoj strani. Moje emocije su bile u skladu sa mojim životom a jasam živela život jedne napaljene devojčice.

Spustilismo se na trosed a moja suknjica se podiže da su se videli rubovi čarapa.Počeo me maziti sa unutrašnje strane butina i ja osetih da ću se ovde ispružiti i dozvolitimu da me pojebe.Mesto i nije baš bilo pogodno za tako nešto:”Oh oh dragiiii izgoreću srećoooo ,hajdemo u moju sobuuu ta tamo je prijatnijeee.”Promucah hvtajući ga za ruku polazeći ka mojoj sobi gde je bio poveliki krevet i velika ogledala na zidu.

Čim smo ušli ja mu povukoh majicu preko glave a on meni otkači dugmad na topiću i baci ga na pod.Seo je na krevet a ja klekoh između njegovih nogu i lagano mu otkopčah šlic.Povukla sam mu pantalone koje zajedno sa boksericama padoše na pod.Kurac mu je već bio dignut i jako tvrd te ga ja uzeh u ruku i lagano mu počeh navlačiti kožicu.

On zastenja a ja ga počeh ljubiti od glavića sve do krupnih i teških jaja.David je samo glasno i ubrzano disao i povremeno bi iz negovog grla izašao nekakav neartikulisani glas.Počela sam ga gutati ali samo nešto malo više od pola jer je bio zaista velik oko 20 cm.U trenu me David podiže kao neku lutku i okrete na leđa.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt