DIREKT0R ME RAZVALI0: Vrištala sam od ludačke strasti kada ga je grub0 zabi0 u mene – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

DIREKT0R ME RAZVALI0: Vrištala sam od ludačke strasti kada ga je grub0 zabi0 u mene

Plafon kao da mi se srušio na glavu, ali sam skupila zadnji atom snage i rekla: – Ja nisam prostitutka, ja… – AKO NISI PROSTITUTKA ONDA HOĆEŠ DA KAŽEŠ DA SE KARAŠ IZ ZADOVOLJSTVA? -opet me prekinuo. Znala sam da nemam kud, opet sam saterana u ćošak. Pomislila sam na Aleka i njegovu izdaju, Na Davida i onu redaljku i nešto mi je puklo pred očima.

– Da gospodine direktore, jebem se iz čistog zadovoljstva. Volim kurac i popušiću ga i tebi iz svog ličnog zadovoljstva. Ako je zločin jebati se, prijavi me odmah, otpusti me, radi šta hoćeš! Ali ako hoćeš da budem tvoja kurva, to će da te košta!!!- sad je meni sevalo iz očiju!

-Koliko tražiš?- vratio se u svoju fotelju i pronicljivo me gledao.

-Ne koliko tražim, već šta tražim. Sve što mi padne na pamet- bićeš obavešten. Ti ćeš da mi ispunjavaš želje, a zauzvrat me jebeš.

– Ili ja te jebem kad god mi se digne i ti dobiješ nešto zauzvrat.

Ustala sam prišla mu, sagnula se i izvukla mu kitu iz gaca. Solidna roze, malo deblja kita bila je polu ukrućena. Bila sam zadovoljna prizorom. Kleknula sam i lagano ga liznula. Pogledala sam ga pravo u uči i rekla: -Zadovoljstvo je sarađivati sa Vama gospodine direktore.

Zatim sam mu pljunula na glavic i sočno ga sisala. Uhvatio me za glavu i grubo odozdo zabijao kurac u usta. Slinila sam toliko da je sve kapalo na pod. Stenjao je. Obožavam kad muškarac stenje. Napalila sam se još više.

Nisam mogla više da se obuzdam, ustala sam, raspojasala ogrtač koji sam do pre par minuta grčevito stezala oko sebe. Gledao je u moje telo očima punim neke pohote. Svukla sam ga i bila skroz gola. Opkoračila sam i nabila se na taj divni balavi kurac. Mesio mi je sise ludački, dok je jezik uvalio u moja usta. Ritmički smo se njihali dok fotelja nije počela da škripi. Podigla sam se s njega, okrenula mu leđa i naguzila se preko stola. Ustao je i on zabio ga u mene grubo. Sise su mi se ukrutile pod hladnom podlogom drvenog stola. Držao me je za bokove i nabijao do kraja. Povukao me je za kosu i malo izdigao od povrsine stola. Drzeci me za kosu, počeo je još jače da mi razvaljuje ribicu, a ja sam sad bila naslonjena rukama na stolu. Bila sam jako blizu da svršim…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt