DIREKT0R ME RAZVALI0: Vrištala sam od ludačke strasti kada ga je grub0 zabi0 u mene – Ispovesti
Ispovesti

DIREKT0R ME RAZVALI0: Vrištala sam od ludačke strasti kada ga je grub0 zabi0 u mene

Svako jutro išla sam u jednu malu uvalicu da se kupam i napunim baterije za naredni dan. U hotelu smo imali unutrašnji i spoljni bazen i teretanu, ali osoblju nije bilo dozvoljeno da ga koristi.

To jutro padala je kiša, nebo se spojilo sa morem, a munje obasjavale tmurno nebo. Probudio me jak udar groma, i nakon kratkog pokušaja da ponovo zaspim- odustala sam od te ideje. Ustala sam, obukla se i otrčala do hotela.

Tamo sam zatekla dežurnog recepcionera, starijeg punačkog čovečuljka kog sam obožavala. Ophodio se prema meni kao otac. -Hej slatkice, koja je tebe poplava izbacila u 5 ujutro?- našalio se i gromoglasno se nasmejao držeći se za njegov obli stomak. Pokisla sam do gole kože, ali nije mi smetalo, jer obožavam kišu.

Poljubila sam ga u obraz “onako da pukne” kao što bi on imao običaj da kaže.

– Htela sam da popijem litru Nes kafe, hoćeš li ti?- upitala sam ga.

– Neću vraže mali, ja sam svoj limit kofeina za ovu noć ispucao, ali ti izvoli uđi u šank i napravi sebi. Ali, prje toga idi i osuši se negdje.- gledao me je brižno, tako da nisam imala srca da mu se suprostavim. Ipak, smućkala sam brzinski Nes i uputila se dole put zatvorenog bazena da nađem neki peškir i ogrtač.

Kada sam ušla zaplahnuo me miris hlora, ali tirkizna boja vode u bazenu prosto mi je izmamila uzdah. Šteta što ne smem da se bućnem… Našla sam peškir, ušla u garderober da se prosušim i onda mi je pala sjajna misao na pamet! Topli tuš i samo jedan “krug” u bazenu. Zaboga nema još ni 5 ujutro, kao da će neko znati… Ali, šipak- kamere!!! E, jebi ga, pomislih u sebi, ali opet pravila su tu da se krše! Umočiću se, taman dobila otkaz.

Tušnula sam se na brzinu, umotala u peškir i onako kao od majke rođena uskočila u bazen! Mmmmmmmmm, kakav osećaj!!!! Raj!!! Inače sam obožavala da se kupam gola i u moru, taj osećaj slobode je neprocjenjiv.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt