“Muž mi stalno nabija što mi nije prvi” – Ispovesti
Ispovesti

“Muž mi stalno nabija što mi nije prvi”

Muž nikad neće da sazna za moju mračnu prošlost… Moj muz misli da mi je cetvrti, ni sa tim ne moze da se pomiri, a da zna tacan broj partnera nastao bi haos.

Znao je od pocetka da nisam devi.ca, i receno mu je da trazi drugu ako mu to smeta, ali nije mu to problem. Dok se ne posvađamo, e onda nabija sve na nos i svađa se sa mnom. Ja sam imala 18 partnera i nikad neće da sazna za moju mračnu prošlost i za doba kada sam uveliko eksperementisala kao mlada iz znatiželjnosti probala sve veličine i obime došla sam do zaključka da je muž samo jedan u nizu.

On je imao 3 partnerke, za koje ja znam, a koje i znam lično, a on od mojih samo jednog zna lično, ali ipak su samo moji problem.

BONUS:

Seks ili vođenje ljubavi? Njegovo ponašanje u krevetu otkriva što osjeća prema vama

Ulaže maksimalno truda u sve što ima veze sa seksom. Seks je naravno jako bitan dio svake veze, no frajer koji vas iskreno voli pozabavit će se cijelim ritualom oko seksa. On će ustrajati na predigri, maženju i potrudit će se da prije samog čina i vi budete jednako uzbuđeni poput njega. Stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mjesto najbolji je pokazatelj njegove ljubavi. Kako u seksu, tako i u ostatku veze.

Potpuno je opušten. Možda nije u svakom trenutku savršen, no njegovo ga nesavršenstvo čini savršenim partnerom za duge staze. Frajer koji vas istinski voli i koji ne može zamisliti život bez vas uvijek će u vašoj prisutnosti, ali i u seksu biti potpuno opušten i spontan. Baš zato što mu se bivanje uz vas čini kao najprirodnija stvar na svijetu.

Ljubi vas dugo, strastveno i senzualno. Muškarci najčešće nisu baš prezaljubljeni u poljupce i smatraju ih izuzetno intimnim činom. Ljubi li vas nježno i strastveno po cijelom tijelu i licu i radi to često, time vam na svoj način pokazuje koliko mu se sviđate i da je potpuno lud za vama.

Stalo mu je do toga da sve vaše želje budu ispunjene. Frajer koji vas iskreno voli trudit će se zadovoljiti vas najbolje što može. On će pomno osluškivati što vam točno odgovara, što vam je u seksu i vezi bitno te će vodeći ljubav nastojati razviti puno veću intimnost od one koju pruža sam seksualni odnos. On će jednako uživati u trenucima koji seksu prethode, u samom seksu, te u trenucima nakon njega.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt