Putujem samo da se udaljim od svih – Ispovesti
Ispovesti

Putujem samo da se udaljim od svih

Putujem samo da se udaljim od svih… Ljudi, udata sam za muza kojeg ne volim kao bivseg sto volim i dalje. U inat bivsem, jer samo moj nikad nije bio… Abortirala sam dete od muza,samo zbog bivseg. Moj muz je cist primer mnogim muskarcima kakav treba biti prema zeni.

Aliii ga ne volim, gusi me njegova ljubav, a ja ni kapi prema njemu. Ne mogu mu to ni reci. Putujem uskoro za Nemacku da radim, samo da se udaljim od svih,a najvise zbog bivseg. Znam da ce biti komentara i osuda: “Sto si se udavala? Sto nisi ranije razmisljala”, ali treba me izlaz iz ovakvog emotivnog stanja.

Auu Jovice sta mi ucini od zivota.

BONUS:

Dragi naši dečki, mi žene želimo seks puno više nego što vi mislite!

Nije nekakva novost da frajeri vjeruju kako su upravo oni puno češće raspoloženi za seks nego mi žene. No zanimljivo je da je nedavno provedena studija otkrila kako i mi žene seks želimo jednako kao i frajeri.

Znanstvenicima su bile potrebne sveukupno tri studije kako bi došli do spomenutog zaključka te kako bi otkrili da su, kada su dugotrajne veze u pitanju, žene te koje seks žele više nego frajeri i kako frajeri inzistiraju na vjerovanju u suprotno kako ne bi povrijedili naše osjećaje. Prva studija provedena je na 44 para i pratila je njihovu želju za seksom na dnevnoj bazi te koliko svaki od partnera misli da onaj drugi želi seks. Druga studija provedena je na 84 para i ispitivala je iste parametre, ali u laboratorijskim uvjetima, dok je treća koja je ispitivala 101 par osim navedenih parametara ispitivala i koliko svaki od partnera nastoje izbjeći seks na dnevnoj bazi.

Sve tri studije otkrile su istu stvar, a to je da žene s gotovo stopostotnom točnošću predviđaju seksualni apetit svojiih partnera, dok frajeri redovito potcjenjuju naš libido i želju za seksom.

Zanimljivo je i to da su prikupljeni podaci otkrili kako frajeri potcjenjuju žensku želju za seksom u nastojanju da izbjegnu sam seks te da su se u tim trenucima (kada su se frajeri izjasnili da njihove partnerice nisu zainteresirane za seks), a što je pomalo bizarno, žene izjasnile kao najzadvoljnije vezom.

Dobiveni rezultati mogli bi se protumačiti na način da u onim trenucima kada frajeri misle kako mi žene nismo zainteresirane za seks, smatraju kako se moraju dodatno potruditi oko nas ne bismo li bile zadovoljnije kako njima, tako i vezom. Možda smo i u krivu, ali iskreno se nadamo da je tako! Ako će to svaki put rezultirati našim osobitim zadovoljstvom vezom, samo neka oni i dalje tapkaju na prstima. We approve!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt