Zet i kćerka žive kod mene – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Zet i kćerka žive kod mene

Počeo sam da se pomeram napred-nazad, dok je trosed ispod nas škripao. Nisam skidao oči sa njenih sjajnih sisa, dirao sam ih, igrao se bradavicama, lizao ih i grickao. Sve jače sam je udarao, a ona je sve glasnije stenjala. “Joooj, tucaj me, tucaj me, tucaj me. Hoću samo da me tucaš, i ništa više. Strašno sam zagorela, strašno me svrbi pičkica…”, ponavljala je kao u transu.

Zastao sam i predložio joj da promenimo pozu. Seo sam na trosed, a ona mi je sela u krilo, okrenuta licem i svojim fantazija sisama prema meni. Skakala je po njemu kao u transu, nabadala se, divljala. Sve jače je stenjala i vikala:”Tucaj me, tucaj me”. Pokušavao sam da je smirim, govorio joj da će probuditi dete. Nije vredelo. Stalno je ponavljala:

“Ne brini, jos je ona mala.”

Znojili smo se na vrućini, grčili, a onda opet promenili pozu. Legla je na pod i raširila butine. Ušao sam do kraja u njenu odvratno raskvašenu proždrljivicu. Jebao sam je sve jače, moja jaja su lupala po njenom čmaru, znoj je liptao sa mene, a ona je svršavala, svršavala i svršavala. Uništavala me je. Pičku je stezala oko mog glavića, grčila se,usisavala me, grebala po ledjima, rasturala. Osetio sam da mi iz mozga kreće lavina i spučta se niz kičmu.

“Aaaaaaah, svršiću”,rekao sam skoro plačnim glasom, dok je znoj liptao sa mene.

“Izvadi ga, brzo, neću da pravim sranje”, rekla je.

Izvukao sam ga i počeo da štrcam prvo 3-4 velika mlaza, a potom sve manje i manje. Mislio sam da ću se onesvestiti. Sperma se lepila po njenom licu, nabreklim grudima, stomaku, stidnim dlačicama, po podu. Srušio sam se na pod pored nje. Nekoliko minuta smo samo ćutali, a onda je ona, kroz uzdahe umora i zadovoljstva izustila:

“Iskreno, ovo mi je bilo jedno od boljih tucanja u životu.”

Nasmejao sam se, otišao do kupatila,istuširao se i otišao kući. Ponovili smo nesto slično jos 3 puta narednih dana, a moja Nataša je 30. juna, sa svojom ćerkicom, otisla nazad za Kanadu. Sada mi samo preostaje da čekam Božićne praznike i da se nadam da cu je na zimu ponovo sresti!”

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt