Zet i kćerka žive kod mene – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Zet i kćerka žive kod mene

“Sviđaju ti se, zar ne? Videla sam kako ih ceo dan fiksiraš. One su moj ponos”, rekla je.

Nisam ni progovorio, već sam ih uhvatio sa obe šake, lagano ih mazeći. Bile su skroz bele, nasuprot ostalim preplanulim delovima njenog tela. Uzeo sam prvo desnu bradavicu u usta, pa levu. Naizmenično sam ih lizao, grickao, sisao. Krenuo sam na dole… Ljubio sam je preko stomaka, kružeći jezikom po njenom pupku. Uzdahnula je. Igrao sam se po njenom pupku, pa se vraćao na njene fantastične sise i tako u krug. Za to vreme, moj kurac je u šorcu za kupanje divljao. Lizao sam joj pupak i počeo da se spuštam niže. Skinuo sam joj maramu koju je imala oko struka, a zatim se ona izdigla i pomogla mi da svučem donji deo kupaćeg.

Ugledao sam njenu pičkicu, obraslu crnim, gustim dlakama. Liznuo sam joj kliću, ovlaš jezikom. Mirisala je na vodu iz Ade i njene sokove. Igrao sam se prstima po njenom klitorisu. Sve teže je disala. Malo sam raširio pičkicu i ušao jezikom unutra. Bila je strašno vlazna, mokra. Gurao sam jezik u nju, koliko god sam mogao, kružio njime po unutrašnjim zidovima, stavljao prst u vlažnu pukotinu iz koje su se slivali sokovi.

Izvadio sam prst iz pičke i polako počeo da joj ga guram u dupe. Nasmejala se i glasno uzdahnula. Prst je ušao sasvim malo u njen čmar, dok je moj jezik još uvek igrao neku svoju igru po njenoj vlažnoj unutrašnjosti. Počela je sve teže da diše, da izdiže karlicu i da grči mišiće. Rukama se poduprla na naslon troseda a noge mi obavila oko vrata. Trenutak kasnije snažno me je stisla svojim jakim butinama i jauknula.

“Jaooooooooooo, svršila sam, posle dugo vremena. Moram da ti priznam da mi niko do sada nije lizao pičku.’

Ustao sam, skinuo majicu, svukao šorc, a iz njega je iskočilo 19 cm nabreklog pulsirajuceg mesa.

Kroz glavu mi je prošla misao da njena ćerka spava u drugoj sobi.

“Kako cemo da se tucamo kada ti je ćerka u sobi do nas?”, pitao sam je.

“Ništa ne brini, spava čvrstim snom, a osim toga, još je mala da bi znala šta mi to radimo.”, odgovorila je Nataša.

To me je još više napalilo. Klekao sam ispred troseda, dok je ona širila noge. Stavio sam ga na ulaz u njenu pičku i poceo da ga šetam gore-dole.

“Nemoj me vise mučiti, ubaci ga već jednom. Nisam se tucala skoro 6 meseci, stravično sam zagorela.”,rekla je moja Nataša.

Poslušao sam je. Ubacio sam ga snažno i ostao tako zariven u nju par sekundi.

“Kako pulsira, pući ce unutra”, rekla je.
“Pući će, ali tek pošto te dobro potucam”, odgovorio sam joj.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt