Zet i kćerka žive kod mene – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Zet i kćerka žive kod mene

“Čudi me da neko nosi foto aparat ovde na Adu”, počeo sam najglupljom mogućom rečenicom neobavezan razgovor sa njom.

“Ni ja ga nisam nosila dok sam živela u Beogradu, ali sada, kada živim u dalekoj Kanadi, volim da imam uspomene odavde”, rekla je.

Potom mi se predstavila. Zvala se Nataša. Počeli smo neko neobavezno ćaskanje, o životu tamo i tako to, šta ona radi, čime se bavi, a u jednom trenutku sam ja pametno zaključio da ona, njen muž i dete mogu lepo živeti sa dve plate. Na to je ona rekla da je razvedena, tj. da ju je muž, Kanađanin ostavio dok je bila trudna. Zatim mi je ispričala svoju tužnu ljubavnu priču…

Bio sam zapanjen što mi sve to priča, jer se ni ne poznajemo, ali sam pažljivo slušao i pravio se da saosećam sa njom, i dalje zureći u njene sise. Ona je mene ispitivala šta radim, koliko godina imam (za to sam lagao i rekao da imam 27, iako imam 25, ona 32, dobro sam procenio! ) i da završavam Pravni.

Ćaskali smo jos neko vreme, a oko 8 sati ona je počela da se pakuje. S obzirom šta sam sve čuo od nje i videvši da mi je svašta ispričala, predložio sam joj da odemo na piće u neki od obližnjih kafića. Rekla je da ne može, jer treba da stavi malu da spava, posto je već za dete kasno. Ok, pomislio sam, ništa od ovoga, kada me je ona na moje iznenađenje pozvala kod nje na piće!!! Ima stan na Čukaričkoj Padini, to je blizu, pa zasto da ne. Odmah me je prošla tuga što sam došao sam na Adu. Ponudila me je nečim žestokim, ali smo se na kraju složili da popijemo kafu. Rekla je da će staviti kafu, samo da istušira malu i da je stavi da spava. To je trajalo 15-ak minuta, a ja sam blejao u televiziju, čekajuci sta će se desiti.

Posle 15-ak minuta pojavila se u istom onom kupaćem kostimu samo sa nekom maramom vezanom oko donjeg dela.
Pili smo kafu i ćaskali nesto bez veze. Dok smo pili kafu, ja sam razmišljao koji je moj sledeći korak. Ali, nisam daleko odmakao.

“Možes li da mi izmasiraš leđa?”, preduhitrila me je.

“Naravno da mogu”.

Legla je na trosed i otkopčala gornji deo bikinija, rekavši da je to zato da ne bih zapinjao prstima. Krenuo sam lagano prstima po njenim leđima, spuštajući se sve niže. Došao sam do njenog već opisanog, malo većeg dupeta i zastao sekund-dva. Razmišljao sam se, ali sam je potom sa obe šake uhvatio za dupe! Bilo je mekano… Ona se okrenula, a ja sam mislio da ce me ošamariti ili početi da vrišti. Pretrnuo sam! Ali, ona me je pogledala pravo u oči i u trenutku joj je spao gornji deo kupaćeg. Pred mojim očima su zasijale one čvrste četvorke u koje sam ceo dan buljio.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt