Zet i kćerka žive kod mene – Ispovesti
Ispovesti

Zet i kćerka žive kod mene

Zet i kćerka žive kod mene… Obzirom da imam veliki stan, a nemam nikoga osim njih (muž mi je ‘otisao’ prije nekoliko godina) to je bilo najpametnije rješenje. Zet je stvarno dobar i prema mojoj kćerci, mojim unucima, a i prema meni.

Vremenom sam ga mnogo zavoljela, baš mi je prirasto k srcu. Vjerujte da iako izleda božanstveno, a ja nisam “imala” muškarca preko 4 godine, nikada nisam ni pomišljala da sa njim imam ONO NEŠTO… Međutim, kako kćerka mnogo radi i često ide na seminare u druge države i ja i moj zet budemo i po 10 dana sami kod kuće, brinula sam o njemu umjesto moje kćerke, hranila ga, prala, peglala mu, a onda smo prošle sedmice sebi dali oduška, lagani roštilj, flaša vina i DESILO SE.


BONUS ISPOVEST:

 

Obe šake su mi bile pune njenih GRUDI! Stenjala je dok sam ih mesio!

 

Bio je 22. jun, 2002. Napolju je bila nesnosna vrućina pa sam tražio način da se rashladim. Kako se rashladiti u Beogradu? Naravno, na Adi. Ali ceo taj dan sam odlagao svoj odlazak na “Beogradsko more”, jer sam znao da nemam sa kim da odem, a nije mi se sviđala ideja da idem sam. Ipak, sav nervozan od vrućine,oko pet sati popodne, uzimam novine pod mišku, peškir oko vrata i krećem sam samcit.

U glavi mi je jedino bila misao da se što pre domognem vode. Zato sam, bez mnogo biranja spustio peškir na šljunak sa novobeogradske strane, odmah na početku plaže, kod kaveza u vodi za klince. Iz vode se čula graja, činilo mi se, miliona dece, a sa obale ljutiti povici mama, tata, baba i deda: “Nemoj tamo, dođi ovamo”, i tome slično. Ništa mi to nije smetalo. Uskočio sam u vodu i konačno osetio olakšanje. Kada sam rashlađen izašao, stavio sam tamne naočare, legao na peškir i počeo da buljim u novine. Posle par minuta iz tog, sada već polusna, prodrma me ženski glas:

“Izvini momak, možeš li da mi učiniš nešto?”

Lenjo sam podigao glavu i ugledao ženu od oko 32-33 godine kako stoji iznad mene. Bila je preplanulog tena, crne kose vezane u punđu, malo debljih nogu i jače pozadine. Nosila je braon bikini, ispod čijeg gornjeg dela su prosto iskakale njene čvrste četvorke. U ruci je imala foto aparat.

“Izvolite”, rekao sam, sada vec sa smeškom na licu.
“Možeš li da slikaš moju ćerkicu i mene?”
“Nema problema”.

Ustao sam, slikao ih, klinka od 4-5 godina je otrčala u vodu a ja sam gospođi vratio aparat i lenjo se dovukao do svog peškira, jedno 2 metra od nje. I dalje sam zurio u pravcu nje, tj. njenih sjajnih grudi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt