Nives Celzijus 'ispalo' međunožje, pozirala u vrtoglavim štiklama i minijaturnoj haljini – Ispovesti
Showbiz

Nives Celzijus ‘ispalo’ međunožje, pozirala u vrtoglavim štiklama i minijaturnoj haljini

Zavodljivo je pozirala, a na jednoj od fotografija ‘provirilo’ joj je i međunožje, a pratitelji su joj odmah dali do znanja da su primijetili detalj na fotki.

Nives Celzijus (39) još je jednom raspametila pratitelje. Pjevačica i spisateljica tako je odlučila ponovno zagolicati maštu pratitelja fotkama na kojima izgleda stvarno odlično. Nives je ovaj put na sebi imala pripijenu kratku crnu haljinu i čizme s vrtoglavo visokom petom, a fotkala se pored drvenog stakla.

Zavodljivo je pozirala, a na jednoj od fotografija ‘provirilo’ joj je i međunožje, a pratitelji su joj odmah dali do znanja da su primijetili detalj na fotki.

– Ispalo ti nešto. Tko nije zumirao? Pokvario mi se zoom na mobitelu – samo su neki od komentara.

Nives je nedavno odlučila otići u Rovinj, tamo se skinula u kupaći kostim i pozirala na plaži. “Ako ste se pitali što ima u Rovinju”, napisala je uz fotografiju, a komentari su se samo počeli nizati. U samo nekoliko sati skupila je više od 13.000 lajkova.

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana dala je naslutiti kako se možda odriče svog umjetničkog imena ili namjerava samo učiniti neku promjenu imidža.

– A možda je vrijeme da Celzijuse prepustim nekim novim generacijama … Možda samo Nives… – napisala je Nives uz novu fotografiju. Nives je pravo prezime Zeljković, a Celzijus već dugo koristi kao umjetničko prezime i pod tim prezimenom napisala je i knjigu “Gola istina” i okušala se kao pjevačica i glumica.

Izvor: vecernji.hr

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt