“Sin mi je imao mesec dana, kada smo muž i ja odlučili da za slavu odemo kod njegove sestre i zeta u goste” – Ispovesti
Ispovesti

“Sin mi je imao mesec dana, kada smo muž i ja odlučili da za slavu odemo kod njegove sestre i zeta u goste”

“Sin mi je imao mesec dana, kada smo muž i ja odlučili da za slavu odemo kod njegove sestre i zeta u goste. Zureći da spremim sve što nam treba od stvari za bebu i supruga,svoje sam i zaboravila da ponesem.

Najzad smo krenuli,još samo 300km i stizemo. Posle dosadnog i dugog puta,eto nas. Ja sam prvi put kod njih u kući, a kuća već puna gostiju, kažu kod njih se dočekuje slava. Suprugov zet je,kao svaki pravi domaćin,bio ljubazan i srdačan i prvo se pozdravio sa mnom. Zatim me je stavio u čelo stola, jer sam prvi put kod njih u kući.

Posto je već bilo kasno,otišla sam da uspavam sina i zaspala sam pored njega. Ne znam koliko smo spavali,ali znam da me je probudio neko ko je bio pored kreveta…

Bio je to jetrvin muž,Zoran,koji mi je prešao rukom preko leđa. Trgla sam se i pitala šta to radi,on je rekao da ništa nije losše mislio, nego da je samo došao da me pozove da izađem kod njih u dnevnu sobu. Ok,možda mi se i učinilo. Izašla sam. Tu su bili samo moj muž i njegova sestra.

Zoran je već sipao crno vino svima,da nazdravimo, zatim po još jednu cašu. Onda su moj muž Aca i Zoran,nastavili da se takmiče ko više može da meša pića,a da mu ništa ne bude. Pili su i vinjak,viski,pivo.

Related Articles

Obzirom da ih je već dosta uhvatilo, jetrva Slađa i ja im vise nismo dale da piju. Slađa je iznela meže,a Zoran je skočio,da me hrani,da ne trpim gladna.Meni se to nije svidelo,kao ni mom Aci,koji je odmah skocčio mene da napada kako sam ja ku.va i kako sam ga izazvala. Slađa ga je smirivala,dok je on svaki put nalazio nešto novo da bi me okrivio. Bilo me je sramota.Zatim je Zoran skočio u moju odbranu:”Kako te bre šuraku nije sramota da je tako optužuješ,ona tako fina zena,tako dobra,sa tim nevinim pogledom,Zgodna,iako se porodita skoro,crnokosa,crnooka,dugonoga, da je čovek samo poželeti može,vidi se da te voli?!Sšta bi ja dao da je moja žena upola takva?Ja takvu ženu ne bih dao nizašta na svetu!”

Tako me je bilo sramota i od Acinog ponasanja i od Zoranovih pohvala. Vidim ni Sladji nije bilo sve jedno. Aca je bez reci usao u sobu,ja sam njima pozelela laku noc i otisla da spavam.Aca je,onako pijan trazio odnos od mene,ja sam ga odbila i posle nekog vremena je zaspao.Ja sam ostala budna malo duze i cula sam Zorana kako vice na zenu da je dobra riba kao ja,mozda bi veceras i spavao sa njom.

Svanulo je jutro i svi smo se pravili da je sve ok.Aca je sa detetom i Sladjom otisao po njihove roditelje u selo,do koga ima dosta voznje kolima.Zoran i ja smo ostali u kuci.Trebali smo ici do crkve,ali je svestenik javio,da ce malo kasnije,ipak doci do kuce,da osvesta zito i kolac.

Zoran je jos uvek bio pod gasom,ali je sipao po casu vina meni i njemu.”Ovo je surnjajo da ti se izvinim za sinoc,prvi put si mi u kuci,a ja sam ti napravio problem. Nisam hteo,ali istina je da lepsu zenu nisam video!Zao mi je sto se Aca naljutio i njemu cu reci,kada dodje!Izvini!”rekao je.Rekla sam mu da je sve ok i da cemo se praviti da se nista nije desilo.U tom trenutku je zazvonio njegov telefon,koji se nalazio na stolu pored mene, a Zoran je mahinalno skocio da ga dohvati i udario me po ruci u kojoj sam drzala casu sa vinom,koje sam imala nameru da popijem.

Vino mi se prosulo po majici,u kojoj sam bila,a problem je bio sto nisam imala sta da obucem. Zoran je skocio,bacio telefon i poceo mi se izvinjavati,kako nije bilo namerno.Bila sam u soku onako ispolivana vinom,po licu.On mi je prisao sa salvetom i poceo da mi brise lice,a ja sam mu rekla da se skloni.

Uhvatio me je i strgao mi majicu. Stajala sam u soku,sada jos i gola pred njim,ali, nisam se bunila.

Tako me je bilo sramota,a tako sam zelela to ponovo,samo sa Zoranom.Jedva sam cekala novu priliku. A ko ceka-taj doceka. Ali o tome nekom drugom prilikom…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt