Tast me nikada nije prihvatio – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Tast me nikada nije prihvatio

Jedva sam čekala kada ću da mu izvučem kurac iz pantalona da ga probam kao prava kujica. Krenula sam lagano da ga svlačim, da mu drkam kitu. Kleknula sam na kolena i lagano ga lizala i uvlačila u grlo, onda sam ubrzala. Uhvatila ga za guzove i sve više i više, jače i jače nabijala njegov kurac sebi u grlo, grcala sam, kašljala… Pljuvala ga. Trudila sam se da to radim gotovo pa savršeno, da mogu svom dragom da što detaljnije i slikovitije da prepričavam, da mu kažem da nisam bila mirna već pohotna kučkica.

Gnječio mi je sise, polako me povlačio ka sebi, legao na krevet. Baš sam ga dobro pripremila za svoju već dobro mokru picu. Zakoračila sam ga i nabila se na taj tvrdi kurac. Uhhh dopalo mi se. Počela sam da se nabijam, gde me on zaustavio i rekao:

– Pusti sada mene!

Tako se snažno zabijao, vrištala sam od uboda njegovog mesa. Izvijala sam se i pustila ga da me izjebe, okrenuo me na leđa, podigao noge i opet nastavio silovito da se zabija u moju premokru picu. Kako joj se samo to dopadalo, dopalo joj se što je cepa, što je ne štedi.

– Jače me tucaj, aaaa baš tako volim kada se ne štedi – zapomagala sam.

A on se sve jače i jače zabijao u mene. Tucao me iz sve snage, širila sam guzove, širila sam picu kako bi taj komad mesa što dublje bio u meni. Dobijala sam kurac kako volim, onako kako prave droljice i zaslužuju da se tucaju.

– Svršiću – rekla sam mu, a onda me je još više i jače jebao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt