Tast me nikada nije prihvatio – Ispovesti
Ispovesti

Tast me nikada nije prihvatio

Tast me nikada nije prihvatio… Moja djevojka ima 18 godina, a ja 34. Zajedno smo već dvije godine i ona me prosto obožava, živi za mene. Njen tata, moj budući tast, me nikada nije prihvatio, ali mora me poštovati zbog svoje mezimice. On me prosto mrzi i to iz više razloga, a moje godine i to što sam stariji od njegove mezimice skoro duplo su najmanji problem za njega.

Za razliku od njega, tašta me prihvatila i to “prihvatila” me mnogo ranije nego sam i poznavao njenu kćerku. Oni su vrlo bogati i buduća tašta me godinama plaća da ‘budem’ sa njom i to me dobro plaća. Moj budući tast je to sve saznao, ali bukvalno je nemoćan jer zbog kćerkine sreće ne smije da reaguje kako bi reagovao.

Malu sam toiko zaludio da je spremna da se zbog mene iskreno, to nam je i bio cilj i moja tašta mi je prije dvije godine predložila da zavedem njenu kćerku kako bismo se nas dvoje mogli viđati.

BONUS ISPOVEST:

 

PREDIGRA ZA MOG DEČKA Cepao me baš jako, a onda sam otvorila usta i čekala da me zalije

Da, to veče je rekao, želim tvoju picu već jebanu, baš volim da je tucam već tucanu.

Bacila sam se u potragu, na pameti mi je bio jedan kurac koji sam već probala, ali ne onako kako bih volela da jesam. Uvek je bilo na brzaka, nikada da isprobam njegova umeća i da pokažem kakva sam sam kučkica. Kontaktirala sam ga, i dogovorila susret. Dragom sam fino saopštila da će da dobije picu proširenu… Onako kako je on najviše voli.

Obukla sam seksi kompletić sa čarapicama i naravno izašla bez gaćica. Moj dragi je ostao zapanjen sa mojom smelošću, u glavi mi se vrtilo samo to kako ću biti dobro jebana kada se vratim kući. Našla sam se sa “svojim” jebačem, ostao je zatečen kada je video kako sam se sredila za njega. Htela sam za obojicu da budem boginja seksa. Uspela sam. Rezervisao je sobu, sa vrata je već počeo da me skida, da mi dira sise, ljubi. Nije očekivao da ispod suknjice baš ništa nemam, prsti su mu samo uleteli.

– Kako volim ovako kada je slobodna – rekao mi je.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt