Doživela sam blam – Ispovesti
Ispovesti

Doživela sam blam

Pre par godina upoznam ja jako zanimljivog momka. Ostavim mu broj, dodamo se na fejsu itd… Izašli mi par puta tako i vidim da je lik pun para, vozi dobar auto, razbacuje se u kafićima uglavnom razgovor je išao preko messenđžera, zvao me samo jednom na mob…

Tako izlazili zaredom nekoliko večeri i odlučim ja i on isto da odemo kod njega kući, upozna me sa majkom posle otišli kod njega u sobu i sve super… Nakon par meseci vidim ja da se ne javlja pa odlučim mu poslati sliku (pretpostavite kakvu), i pošaljem tako na WhatsApp, na broj s kojeg me zvao.

Kad je bio broj njegove mame. Blam godine!

BONUS ISPOVIJEST:

U vezi sam vec dve godine, imam 23 god. Juče sam zatekla sestru kako naskače dečka u dnevnoj sobi, samo sam stavila ruku sa raširenim prstima na očima i pogledala u njegov ogromni ponos uf i odmah izašla iz sobe mokra.

Ceo dan mi slika u glavi, pitam se da li je posledica te scene uticala na mene. Kada sam ga tog dana ugledala stvorio se žar medju nama, maštala sam kako vara moju rođenu sestru sa mnom. Ne bi volela da krvarim sestrinu vezu jer znam da ga voli, ipak smo sestre.

Ali bih volela ludački da se dohvatim sa njim a da to ostane mala naša tajna. ljudi pomozite šta da radim?

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt