Imam problema sa kćerkom – Ispovesti
Ispovesti

Imam problema sa kćerkom

Imam problema sa kćerkom. Oduvijek je imala i radila sve što želi, ali zadnjih mjeseci je jako zabrinjavajuća. Bila smo više od majke i kćerke, kao dvije drugarice držala sam je kao malo vode na dlanu. Najveće tajne sam joj pričala i ona moja kcerka sada to koristi protiv mene.

Ne mogu da vjerujem da mi je zaprijetila da će odati moju avanturicu sa kumom mom mužu. Spremna je da mi uništi brak zbog 100 tinjak eura, a do sada sam joj poslala na hiljade. U šta će se pretvoriti i na šta je sve spremna Bog sami zna… najgore mi je što ne znam kuda troši toliko novca. Bojim se da nije postala ovisnica.

BONUS ISPOVIJEST:

Probudila sam se iza ponoći i nisam dugo mogla zaspati. Ustala sam i krenula do kuhinje da nešto pojedem, ali iznenadili su me čudni zvukovi iz spavaće sobe mojih roditelja. Čula sam mamu.

Međutim u trenutku mi je prošlo kroz glavu sa kim. Tata je već 3 mjeseca u Njemačkoj, radi. Prišla sam sobi, otvorila lagano vrata i onda još veći šok. Moja mama je bila kako da kažem u sendviču sa dvojicom komšija, inače tatinih drugova iz djetinjstva.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt