Zaljubljen sam u vrelu pekarku, a kada mi je rekla šta ZAISTA želi od mene u krevetu, nije mi bilo dobro – Ispovesti
Ispovesti

Zaljubljen sam u vrelu pekarku, a kada mi je rekla šta ZAISTA želi od mene u krevetu, nije mi bilo dobro

Nepristojna ponuda se pretvorila u veliki problem…

Muškarac iz Velike Britanije je mislio da je pronašao devojku iz snova, seks sa njom je bio sjajan, ali sve se promenilo kada mu je rekla da želi da snimi njegove eksplicitne fotografije.

“Imam 31 a ona 28 godina. Ja sam bilder, a upoznali smo se u pekari u kojoj ona radi. Zajedno smo godinu dana i bio sam ubeđen da je ona savršena za mene”, započinje on svoju priču.

“Seks nam je fantastičan i ona je otvorena za sve predloge. Sve je bio odlično do pre nekoliko dana kada me je pitala da li bih voleo da probam nešto novo u krevetu”, objašnjava Englez.

“Iako imamo seks svaki dan, pomalo smo počeli da se ponavljamo, i logično, bio sam radoznao na šta tačno misli. Rekao sam “da”, pretpostavljao sam da želi da me iznenadi seksi vešom. Bio sam uzbuđen dok sam čekao seks, i usred akcije, ona je izvukla mobilni i slikala me golog, i to mi se nije svidelo”, navodi momak i nastavlja:

“Rekla mi je: To je samo za moje oči, svi parovi to rade. Nemoj da budeš toliko konzervativan. Ali, nisam bio srećan zbog svega i jasno sam joj to rekao”.

“Posle toga, spomenula je to još nekoliko puta ali sam je svaki put odbio. Prošle nedelje, bio sam veoma uzbuđen i spreman za seks, ali mi je ona rekla da ima glavobolju. Za sve vreme koliko smo zajedno nikada nije imala “glavobolju”, pretpostavljam da mi se tako sveti jer sam odbio njen predlog”, iskren je Britanac.

“Pitao sam prijatelje šta da radim, i jedni su mi rekli da nikako ne smem da to uradim, a drugi su mi poručili: Prijatelju, nisi živeo na pravi način dok ne snimiš porno film. Dvoumim se i ne znam šta da radim”, priča mladić.

“Ona me stalno pita za to i počinjem da sumnjam u njenu iskrenost i integritet. Plašim se da te snimke ne iskoristi kasnije za ucenu. Nisam siguran šta je najbolje za mene”, zaključio je on.

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt