"Muž mi je terenski radnik, tačnije bauštelac, radi u Njemačkoj..." – Ispovesti
Ispovesti

“Muž mi je terenski radnik, tačnije bauštelac, radi u Njemačkoj…”

Često njegove pare trošim kako bih platila drugim muškarcima da me J jer njega nema po 3-4 mjeseca, prosto moram, traži mi se. Na sreću živim daleko i od mojih i od njegovih roditelja i kada sve saberem, jeste da živim sama, ali uživam u životu.

Najbolji prijatelj mog muža je prošli vikend organizovao rođendansku zabavu za njegovu petogodišnju kćerku na koju sam i ja bila pozvana sa mojim sinovima.

Cijeli dan smo proveli u dvorištu, roštilj, piće čisto uživanje,a slag na tortu je dsoao uvece. Prijateljova žena je odvela djecu u kuću, jer je postalo hladno, a ja i prijatelj smo ostali sami, mislim znamo se, moj covjek iako njemu nikada nisam plaćala.

Nisam gubila vrijeme, spustila sam se pod stol, raskopčala mu pantalone i počela Toliko nam je bilo dobro da smo potpuno izgubili svijest gdje smo i u jednom trenutku samo se pojavila njegova supruga i kada nas je vidjela, odnosno kada me je vidjela kako ga hm, počela je da plače, sjela na zemlju i počela da kuka.

Ja sva zbunjena, u šoku, kako da kažem punih usta skamenjeno sam je gledala. Nisam znala šta da radim, da se izvinem, ili da samo odem.

Related Articles

PRATITE NAS NA FACEBOOK STRANICI  AGENCIJA LJUBAVI

 

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt