OVA JE MAMA RIJETKO KAD SAMA: Najprije otprati djecu u školu, a zatim se ode sek*ati s kim ju je volja! Zna li suprug? On je taj koji je i nagovara – Ispovesti
Lifestyle

OVA JE MAMA RIJETKO KAD SAMA: Najprije otprati djecu u školu, a zatim se ode sek*ati s kim ju je volja! Zna li suprug? On je taj koji je i nagovara

Vista Wife u opisu svog profila kazuje da će vrlo rado pomći svakome tko je zainteresiran za otkrivanje tajni tog svijeta

Djevojka koja se skriva iza nadimka “Vista Wife” iz dana u dan postaje sve popularnija na društvenim mrežama jer otvoreno progovara o swinganju, o svijetu u kojem je mijenjanje partnera nešto kao reći dobar dan.

Dapače, neki su je proglasili i neslužbenom ambasadoricom tog “seksualnog sporta”, možda i stoga što na njezinu profilu na TikToku jasno stoji da vrlo rado savjetima pomaže svakom tko je zainteresiran za otkrivanje tajni te dimenzije.

Vista Wife inače je 29-godišnja majka dvoje djece, a portal Daily Star o njoj otkriva da sa svojom erotskom zabavom započinje jednom nakon što mališane otprati u školu.

“Samo zato što volite trojke, četvorke ili orgije, to ne znači da ćete se poseksati s bilo kim. Mene mnogi obasipaju upitima zašto ne želim spavati s njima, a odgovor je tako jednostavan i svodi se na to da me te osobe ne privlače”, započela je razgovor o tom svijetu ta djevojka i nastavila:

“Većina nas se jako pazi, koristi kondome i kontracepciju, jer znate kako kažu: bolje je spriječiti nego liječiti. Ali da ima neodgovornih, da se nekome zna dogoditi da uhvati kakvu spolnu bolest, i to je točno”.

Na pitanje nije li problematično to što je majka, Vista Wife je odgovorila da nije jedini roditelj u tom svijetu, te je naglasila da zapravo većina njezinih dosadašnjih partnera ima iza sebe potomstvo.

“Moj dragi i ja za swinganje pronalazimo vremena dok su djeca u školi ili kada oboje uzmemo slobodan dan tijekom tjedna”, kazala je i otkrila poneki detalj o svome suprugu.

Rekla je da su prohodali kao tinejdžeri, da su u braku već deset godina, te dodala da su sa swinganjem započeli prije tri godine na njegov prijedlog.

“Ljudi to čine iz zabave, iz potrebe da dožive uzbuđenje. Štoviše, smatram da swingeri imaju daleko stabilnije veze i više povjerenja u svoje parnere”, zaključila je.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt