Roditelju su mu se protivili vezi – Ispovesti
Ispovesti

Roditelju su mu se protivili vezi

Moj drug od djetinjstva je iz bogate i ugledne porodice. Iako je uvijek imao mnogo novaca nikada se nije isticao, uvijek je bio skroman i spreman pomoći ako kome treba. Imao je idiličan život, a onda mu je sve krenulo na loše. Zaljubio se u djevojku druge vjere, srpkinju i njegovim roditeljima to nikako nije odgovaralo.

Nakon što se vjenčao roditelji su ga se odrekli, zbog ljubavi je ostao bez igdje ičega. Da stvar bude gora prije 4 mjeseca postao je tata, dobili su sina, ali na žalost beba je teško bolesna i nikada neće moći biti samostalna. Iskreno ne znam kako i od čega on i njegova porodica žive. Par puta sam ga pitao trebali mu pomoć, trebali mu para, ali ponosan kakav jeste rekao mi je da ne treba. Srce mi se slomilo kada sam ga vidio prije par noći kako po kontejnerima sakuplja aluminijske boce, konzerve. On mene nije vidio… istu veče sam spakovao 1.000 eura i odnio i ostavio ipred njegovog stana. Znao sam da neće uzeti ako mu direktno ponudim.

Međutim, isto jutro on je došao kod mene sa mojom kovertom u ruci i odma sa vrata mi rekao kako zna da sam mu ja ostavio, jer osim mene više nema nikoga. Roditelji, bliža i dalja familija, prijatelji svi su mu okrenuli leđa… Zahvalio mi se i vratio mi novac, a ja sam tada rekao ako ne želi da i mene zgubi da mora novac koji sam mu dao i da zadrži. Par sekundi me je gledao, a onda je tako zaplakao da je počeo jecati kao malo dijete. Zagrlio me i pitao BRATE GDJE SAM POGRIJEŠIO PA ME BOG OVAKO KAŽNJAVA… Mnogo mi ga je žao, vjerujte da je to zlatan momak, nikome zlo ne želi, nikada nikoga nije uvrijedi… ni ja nemogu da shvatim zbog čega je osuđen i od naroda i od boga, njegov jedini grijeh je ljubav, ljubav koja treba da spaja, a ne razdvaja.

BONUS ISPOVEST:

 

Nekoliko poslednjih trzaja pred vrhunac kao da je poludela: nabij mi ga nabij mi ga … To, to, tooooooo…….

 

Do tada je moje seksualno iskustvo bilo ograničeno na povremenu jebačinu s nekom od studentkinja iz doma, obično u okvirima neke od jadnih mladalačkih veza… I što je najgore u te devojke sam se zaljubljivao, naivno i dečački verujući da je ljubav ta na kojoj jedna veza opstaje a da je seks samo nešto što se podrazumieva. Koji konj zar ne? Ipak ispričaću vam kako se sve to promenilo, iznenada, da mi je čak dugo vremena trebalo da shvatim da stvari više nisu niti će ikada biti iste. Bio sam klasični knjiški moljac, jurio sam prosek, rokove, dok bi drugi odlazili kućama za vikende, ja sam ostajao da učim, da spremam ispite. Tako i tog januarskog roka.

Dok su ostali otišli kućama ja sam s retkim studentkinjama koje su u gradu imale jebače ostao u domu, ali da učim. Spremao sam sociologiju kulture, dosta dosadno štivo, ali štivo koje se kod i danas aktuelnog sociologa svega i svačega moralo znati napamet. Uprava je u međuvremenu isključila grijanje, tako da sam bukvalno skoro svo vrijeme provodio ispod ćebeta i ustajao samo kada sam morao da jedem ili popušim cigaretu. Sve u svemu atmosfera za manastir a ne za studentski dom.

Dani su prolazili, a da ne vidim više od nekoliko osoba dnevno. I to su bile ili kuvarice i serverke, portiri i dvije studentkinje sa mog sprata koje su u gradu imale dečke.

I tada, jedne noći dok je sat lagano otkucavao oko 10 sati začuo sam tiho kucanje na vratima, a zatim sve jače. Pomislim ko li je i ne odlažući knjigu otključam vrata.

Pred njima Dejana, tada apsolventkinja književnosti, mršava smeđa djevojka, atraktivna i uobražena, čak drska u kontaktu sa ostalim studentima. A moglo joj je i bit jer je već otkako sam ja u domu imala za momka lokalnog mafijaša, punog love, dobrih kola i svega što to prati. Sad je s dosta dosade na licu stajala pred mojim vratima i tražila upaljač. Nije čak rekla ni dobro veče. Ja se na trenutak zbunim, dodam joj upaljač i ona s zapaljenog cigaretom bez i hvala ode hodnikom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt