“Ostavljam ženu zbog mlađe” – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Ostavljam ženu zbog mlađe”

Ubrzo sam joj se usnama spustio između butina, skinuo sam joj haljinu, a nakon toga i gaćice. Osetio sam usku, obrijanu pičkicu pod jezikom, imam dug jezik, pa sam počeo da joj ga guram unutra. Čvrsto me je zgrabila za kosu i stezala nogama. Nežno je stenjala, a kad sam joj ubacio prste, osetio sam kako joj se pičkica steže iznutra. Uživala je i bila jako mokra. Brzinom svetlosti sam se skinuo. Onako gola, mahinalno me je pitala: „Da li mogu da ti verujem?“ Odgovorio sam da se opusti, da je sve okej…

Uhvatio sam je za noge i privukao. Moja nabubrela debela kita htela je da eksplodira. Pomazio sam je glavićem, i ubrzo ušao. Bila je na devetom nebu. Dok sam je jebao, pričala mi je. “ Sreeećoo, srećooo…“ To me je užasno palilo. Karao sam je sve jače. Menjali smo poze. Konačno sam posedovao tu prelepu guzu. Dok sam je nabijao, mazio sam i šamarao to prelepo dupe, na koje mi se još prethodnog dana dizala kita.

Polizao sam prste i ubacio ih u njenu guzu. Dok sam joj trpao prste u dupe i kresao, pička joj se stezala preko mog kurca – znao sam da svršava ko luda. Ubrzo nakon toga, izbacio sam kitu i gurnuo joj ga u dupe. Vikala je da mi je savršen kurac, a ja sam joj razvaljivao bulju. Obrnuo sam je u misionarku, opet sam joj ga stavio u dupe, a dok sam je kresao, ona me je grickala za bradavice i lizala.

Tu više nisam mogao da izdržim i svršio sam joj u bulju. Odaljio sam se od nje malo i gledao kako joj curi sperma iz čmara…Osećao sam se kao car. Rekla mi je posle da je svršila oko 5 puta i da je dugo neko nije kresao tako dobro.

Par dana kasnije, došla je u moj grad da stanuje. Narednih mesec dana bio sam redovan gost kod nje. Prilikom dolaženja, gotovo uvek me je „pozdravljala“ hvatanjem za kitu preko pantalona. Sama je raskopčavala šlic i počinjala „igru“ pušenjem. Obožavala je moj kurac. Naizmenično ga je pušila i ljubila.

Related Articles

Kao po pravilu, nakon toga sam „završavao“ među njenim nogama. Kada bih prespavao kod nje, dešavalo se da, u toku noći, mahinalno počnem da je mazim po guzi, što se uvek završavalo tucanjem. Spavala je i uživala. To leto, 2019. pamtiću po njoj.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt