“Ostavljam ženu zbog mlađe” – Ispovesti
Ispovesti

“Ostavljam ženu zbog mlađe”

Komšinica je kćerka mog školskog i dugogodišnjeg prijatelja, ima samo 18 godina, ali iako sam od nje stariji preko 20 to joj uopšte ne smeta. Kaže da me voli više od svega na svijetu. Imamo redovno odnose već 4 mjeseca i prije par dana mi je rekla da misli da trudna.

Danas sam je vodio kod ginekologa, naravno u drugi grad i nakon pregleda je doktor rekao da je zaista trudna. U trenutku sam bio totalno van sebe, supruga trudna, ona trudna… iskreno uplašio sam se cijele situacije, ali nakon što sam se malo “sabrao” i nakon što smo ja i moja nova ljubav razgovarali odlučio sam da se razvedem od supruge i da se oženim sa njom. Mislim to bi se desilo prije ili kasnije, pitanje je vremena, i takođe mislim da će se moja supruga koja ima 42 godine bolje snaći sama sa bebom, nego da okrenem leđa mladoj djevojci koja je svim srcem zaljubljena u mene.

Moram naći pravi način kako da sve objasnim supruzi, ali i prijatelju kojem će sigurno teško pasti spoznaja da mu imam odnose sa kćerkom jedinicom, plus razlika u godinama, još ni srednju nije završila i tako to… ima tu mnogo zavrzlama, ali volimo se, mnogo se volimo i mislim i nadam se da će naša ljubav pobijediti sve i da ćemo na kraju biti sretni. Jedan je život i svaki trenutak sreće treba da se koristi… zar ne???

BONUS ISPOVEST:

 

RASTURAO SAM MAČKICU RIBI SA INSTAGRAMA Gledao sam kako joj sperma curi niz butine…Bila je moja mokra, napaljena

 

Aprila te godine, nakon duže veze, raskinuo sam sa devojkom. Nedugo nakon toga, bacio sam se u traženje ribe na Instagramu. Iskreno, nisam verovao da je tu moguće naći devojku, činilo se da je to samo bajka.

Nakon nekoliko dana, profil mi je posetila jedna devojka. Delovala je zgodno. Nakon par poruka, tražila je moj broj telefona, i odmah me pozvala. Mislio sam da me zove da se zeza, da je neozbiljna. Ali, nisam bio u pravu. Rekla je da dolazi u moj grad da traži posao, pa da odemo na kafu. Sutradan smo se videli. Čekala me je. Izgledala mi je slatko i njena figura mi se dopala. Ne preterano mršava, ali ni debela. Moj tip.

Njene svetlo- sive farmerke ocrtavale su veliku, lepo oblikovanu guzu – videlo se da vežba. Dok smo sedeli, često mi je pogled padao na njene prekrštene noge, nisam mogao da se suzdržim, hteo sam da je skinem i ližem od stopala do pičkice. U razgovoru sam da sam joj se dopao i da imam šanse. Tada sam je vratio kući. Kada je izlazila iz auta, pogledali smo se, kao da smo hteli da se poljubimo, prešla mi je noktima preko grudi i približila mi usne ali… Ništa se nije. Istog dana smo se dopisivali. Otvoreno mi je rekla da joj se dopadam i da me želi; slala mi je fotografije u tangicama da me napali. Rekla je da dolazi sutradan da konkuriše u jednoj firmi za posao, i da, ako hoću, je sačekam na autobuskoj. Tako je i bilo i, poljubac je konačno pao, ali onaj pozdravni.

Kada je završila razgovor, išli smo na giros. Pitao sam je da odemo do mene. Pristala je. Kada smo došli, prvo što je uradila, pogledala je kroz prozor. Ovog puta je nosila letnju suknjicu koja se zadigla čim se propela ka prozoru. Stvrdnuo mi se, hteo sam da je zgrabim i pojebem. Znala je da je gledam, ali se igrala sa mnom i skretala je temu. Pričala je kako joj se sviđa pogled sa mog prozora, pošto je stan na sedmom spratu. Okrenula se konačno, krevet je bio razvučen. Sela je, ali i dalje je gledala u pravcu prozora. Tog trenutka sam joj zavukao ruku ispod haljinice i počeo da je mazim po bradavicama – imala je mekane poveće sise, koje sam hteo i da gricnem. Nije se protivila. Privukao sam je. Poljubio. Zagrlila me je. Ljubio sam je po vratu, grudima…Počeo sam da joj ližem stomak i zadigao sam joj haljinu kako bih video njeno prelepo golo telo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt