DIVNOG LI POSLA: Plaćene su po satu, a ova djevojka upravo je otkrila detalje, pa čak i koliko se zarađuje – Ispovesti
Showbiz

DIVNOG LI POSLA: Plaćene su po satu, a ova djevojka upravo je otkrila detalje, pa čak i koliko se zarađuje

Ruskinja Anastazija Kuprijanova upravo nam je proširila vidike i otkrila što želimo postati kada odrastemo.

Šalimo se malo, ali srušili smo se sa stolca kada smo u ruskim medijima pročitali čime se bavila tri godine i pritom odlično zarađivala.

Da ne duljimo, Anastazija je punih 36 mjeseci bila plaćana po satu zato da pije i zabavlja se s nepoznatim ljudima, te je mjesečno na taj način znala zaraditi i do 25 tisuća kuna.

Znamo, zvuči kao čista prostitucija, ali Anastazija uvjerava da joj u te tri godine nitko nije pristupio na neprimjeren način i zatražio od nje intiman odnos.

Pa gdje takvo što postoji, gdje se čovjek prijavi, pitate?

Potrebno je “samo” skoknuti do Južne Koreje jer tamo cvjeta biznis poznat po nazivom “partner za piće”.

Naime, puno je tamo usamljenih ljudi, koje naprosto nitko nema saslušati jednom kada dovrše svoje poslovne zadatke, te je potražnja za društvom za piće s vremenom naprosto počela rasti.

“U suštini, ti ljudi trebaju nekoga da ih sasluša, a piće nekako ide uz to. Ne morate nužno uz te osobe konzumirati alkohol, nekad to bude i do klijenta, ali ja sam se tako bolje osjećala”, započela je priču Anastazija za portal E1 i nastavila:

“Bude tu i pjesme, plesa. Stvarno mi je trebalo dugo da se priviknem, da povjerujem da je sve to stvarnost, da vas na neki način plaćaju zato da se zabavljate”, rekla je i u nastavku istaknula da ponekad čak i kompanije angažiraju djevojke za razgovor i piće.

“Korejci su divan narod. Užasno su velikodušni i ljubazni poput djece. U te tri godine nisam imala niti jednog agresivnog klijenta, naprosto su sasvim drugačijeg mentaliteta”, navela je i priznala da bi u nekom drugom kutku svijeta klijenti najvjerojatnije tražili i nastavak večeri (prevedimo to u seks).

“Da, u Koreji je ova vrsta posla sasvim normalna, ali itekako sam svjesna da to ne bi tako hodalo u Rusiji”, zaključila je priču Anastazija, koja se u rodni Jekaterinburg vratila nakon što je počela pandemija.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt