Slavila sam rođendan i ostala u drugom stanju – Ispovesti
Ispovesti

Slavila sam rođendan i ostala u drugom stanju

Sa 18 sam ostala trudna, NE ZNAM SA KIM i ne svojom voljom. Slavila sam rođendan sa društvom i prilično se napila… 2 mjeseca kasnije saznala sam da sam trudna. Bio je to veliki šok za mene. Otišla sam kod doktora i potvrdio mi je da sam trudna, molila sam ga da me “očisti”, željela sam abortirati, ali zbog nekog razloga rekao mi je da je to nemoguće i da bi čak svoj život dovela u opasnost.

Kada su moji saznali da sam trudna istjerali su me iz kuće, morala sam napustiti i srednju školu iako sam bila odličan učenik. Danas imam 23 godine i kako moj sin raste sve više liči na mog brata od tetke koji je tu “kobnu” veče bio na mom rođendanu, koji je 10 godina stariji od mene.

Skupljam novac da uradim DNK analizu, ako se ispostavi da je zaista on otac mog sina, ako se ispostavi da mi je TO uradio, da mi je uništio život i meni i mojim roditeljima, ne znam… kroz glavu mi prolaze najgore misli… Bojim se da ću ga… uh, ne znam… Molim Boga da ne bude otac mog sina

BONUS ISPOVEST:

 

OGROMNIM DUDAMA JE TRLJALA MOJU BANANU: Legla je na leđa, a malena joj se raširila kao cvet, pa svojim sokovima poželela moj ježik!

 

Upoznao sam jednu malu crnku. Onako, dosta ružnjikava je bila, ali zato, da ste joj sise videli, ipao bi vam jezik. Ogromne dude visile su nad mojim pimpekom – tako sam zamišljao.

Zvala se Anja, i bila je totalno ludačka seksi bomba!

Slučajno sam je sreo pored neke zapuštene kuće u koju sam dolazio sa ortacima. Prišla je onako seksualna, i rekla kako želi da sredimo ovu gajbu i napravimo malu žurku. Odmah sam pristao, jer mi je prvo sinulo kako ću je oplesti, sine, da se zauvek seća moje kurčine.

Došlo je do žurke i ona je naravno došla sa jednim velikim iznenadjenjem,došla je sa sestrama a imala je 2 sestre podjednako ružnjikave kao ona, mada je ona bila sisatija i bolja riba malo od njih. Moji ortaci poludeli i dali se na posao odmah da muvaju i naravno kao po dogovoru ostave mene i Anju same da se smuvamo na neki način ako bog da. Ona se nije tako lako dala bila je više povučena i premlada za takve stvari za koje sam ja zapeo. Digao sam ruke od nje jedno vreme i otišao ljut i nervozan sam u kuću da izudaram nekog. Taman kad sam krenuo da udarim u staklo ona je naišla i rekla kako je suviše mlada za takve stvari ali ako obećam da ću biti opušten i da neću navaljivati da možemo da probamo.

E sad ide onaj deo za koji ni ja nisam verovao i mislio sam da sanjam. Ona je u stvari čekala da sestre odu i da mi ostanemo sami. Dakle… Bacila se na mene i počela da me ljubi vatreno. Spustila se dole skinula mi pantalone i počela da mi trlja sisama kitu preko bokserica, poludeo sam nisam znao gde sam.

Traljala je sve dok nisam navlažio bokserice a to nije dugo trajalo. Skinula je moje bokserice i spermu namazala preko sisa ja sam poludeo. Onda mi je nabila njenu picu u usta i bukvalno sam je olizao celu sada je ona ludela i kao kec na desetku trazhila je da je jebem. Skočio sam kao lud i pocheo da je jebem u picu koja je bila obrijana.

Onda je ona počela da vodi i popela se na mene i kao ludača počela da skače i nabija se najjače što je mogla. Nisam dugo izdržao i svršio sam. Svršio, ne, nisam svrišio, kita se razbuktala i svi sokovi pljasnuli su po telu crne Ane. Ali ludača je htela još.

Zaskočila me je i počela da glumi uzjapurenu ždrebicu koja želi konjsku kitu usta. Dudlala je svaku venu na mom kurcu, kao da je najukusnija lizalica na svetu. Od uzjapurenosti i koliko mi je kita bila tvrda, počeo sam da je čupam za onu crnu kosu. Minut pre nego što sam mogao ponovo da svršim, prestala je i okrenula se na leđa. Legla je dole i bukvalno u vazduhu napravila špagu. Ražirila je svoje pomalo bucmaste noge, i svetlost dana je ugledala njena obrijana pica. Rascvetala se kao cvet, a video sam i malu kap koja je preko klitorisa curena u otvor pičkice. Onako roza, pičkica je samo želela moj jezik balavi i krutu alatku.

Spustio sam se Anji, i olizao cvetić dok je ona jako glasno urlikala od zadovoljstva. Svršila je kao nikada do sada, bar je tako rekla. Ustala je, i svoje gaćice obukla, iako se providilo kako je “upiškila” mali deo na gaćicama. Baš je bilo briga.

To joj naravno nije bilo dosta nego je izvukla moju kitu polizala ga je celog i počela da mi ga drka divlajčkim tempom,a onda mi ga je stavila medju njene sise koje su bile extra velike i podignute. Popizdeo sam, svršio sam posle petog trljanja i poprskao je po faci i naravno po sisama što je ona i htela. To nije bilo dosta nego je posle nastavila da mi liže i izdrkala mi ga još jedanputa i posle smo naravno oboje pali. Od tada se ne viđamo mnogo, ali kada njoj ili meni dodje do sexa ona jednostavno traži isto tako i ja.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt