Imala sam super komunikaciju sa doktorom – Ispovesti
Ispovesti

Imala sam super komunikaciju sa doktorom

Išla sam često svome doktoru, gi.ekologu. Nježniji je od mog dragog i nisam mu mogla odoljeti ma koliko god sam se trudila da to ne napravim, ja sam napravila. On je osoba s kojom sam super komunicirala i razumio me u svemu više mi došao kao prijatelj koji me sluša nego doktor koji me pregledava što mi se jako svidjelo kod njega.

Toliko smo si dobri postali da sam jednostavno počela mužu lagati da idem na preglede jer mi nešto je, ali zapravo nije bilo ništa. Samo sam htjela provoditi vrijeme sa svojim doktorom jer mi je prijalo njegovo društvo i zaista sam se opet osjećala živom pored njega.

BONUS:

Nevinost ipak ne postoji? 5 najčešćih zabluda o seksu kojima i dalje slijepo vjerujemo

Internet je prepun lažnih vijesti, priča i namještenih videa koji na jeftinu foru privlače pozornost, a onda je tu i onaj mali postotak stranica s pravim, znanstveno podržanim činjenicama.

Related Articles

Među takvim su se činjenicama pronašle i neke o seksu, a mi smo ih, kao apsolutni ljubitelji seksa i svega povezanog, odlučili podijeliti s vama. Nego, za koliko ste od sljedećih 5 činjenica znali od prije?

1. Nevinost ne postoji. Točnije, ne postoji nikakav test za njezino utvrđivanje. Štoviše, krvarenje prilikom prvog seksualnog odnosa nije direktno povezano sa seksom, a himen uopće ne mora puknuti da bi osoba i službeno “izgubila nevinost”. Drugim riječima, nitko vam sa sigurnošću ne može dokazati jeste li “nevini” ili ne.

2. Veličina nečijih ruku (a ni stopala) ne mora imati nikakve veze s veličinom penisa. S druge strane, postoji nekoliko istraživanja koje donekle povezuje veličinu penisa s veličinom prstiju kod njegovog vlasnika.

3. Unatoč popularnom vjerovanju, začeće kao posljedica seksa između prvih rođaka zapravo vrlo rijetko dolazi s defektima. Točnije, rizik od defekta je oko 5-6%; gotovo jednak onome u trudnoći žene starije od 40 godina. Rizik od defekta kod svih ostalih ljudi je oko 3-4%, a veći problemi javljaju se samo kada se incest događa kroz nekoliko generacija u obitelji.

4. Ne postoji nikakva fiziološka osnova za vjerovanje da je spolni odnos nekoliko dana prije velikog sportskog natjecanja štetan za sam performans. Štoviše, seks prije bitne utakmice ili natjecanja zapravo se čak i ohrabruje budući da može povisiti razinu testosterona, a samim time i poboljšati performans.

5. Žao nam je, ali G-točka ne postoji. Točnije, znanstvenici nemaju nikakav dokaz o postojanju vaginalne G-točke zbog čega je generalni konsenzus taj da je G-točka kao takva izmišljen pojam.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt