Imam sina iz prvog braka – Ispovesti
Ispovesti

Imam sina iz prvog braka

Imam sina iz prvog braka, a prije par dana me novi dečko zaprosio. Ali pod uslovom da se riješim svega iz moje prošlosti, uključujući trogodišnjeg sina. Posebno je naglasio da ne želi hraniti tuđu djecu i da želi samo mene i da želi vlasito dijete.

On je momak, par godina mlađi od mene i jako, jako bogat. Savršena prilika za ženu poput mene, razvedenu, osramoćenu i poniženu. Ni sekunde nisam razmišljala i rekla sam mu DA. Mislim da sve drugo bi bilo pogrešno i za mene i za mog sina. Teško živim i nikakve uslove za život mu ne bih mogla ponuditi. Ovako biti će u domu, pod brigom humanih ljudi i nadam se da će ga neka plemenita porodica i usvojiti jako brzo. Jako je lijep i umiljat, pravi slatkiš, dijete za poželjeti.

Niko sretniji od mene da je moj sin mogao rasti uz mene, ali, život je takav, nepredvidiv.

BONUS ISPOVEST:

NAJNAPALJENIJI ČAS ISTORIJE: Izvlačio sam IZBALAVLJENOG MAČORA do vrha, a onda ga ponovo DIVLJAČKI zabijao u njenu vrelu mačkicu! Stenjajući je ogovarala lekciju!

 

Imao sam veliki problem – nikako nisam mogao da nađem posao, a završio sam Pravni fakultet. Zato sam dobio super ideju, da držim privatne časove… Da, možete zaključiti šta će se desiti u nastavku, ali sam siguran da ova moja iskrena priča nije onakva na kakve ste navikli. Da, volim seks, ali je ovo bilo jedno ozbiljno ludilo u tom pogledu.

Jedna devojka mog najboljeg drugara nekom prilikom preporučila mene svojoj najboljoj drugarici Jasni koja se silno mučila sa predmetom na četvrtoj godini, u pitanju je bila istorija. Nije trebalo puno da uspostavimo kontakt i dogovorimo saradnju. Svakako, iz čiste znatiželje potražio sam je među drugaricinim prijateljima i…gle iznenađenja….devojka je izgledala, pa, malo je reći seksi. Imala je nešto posebno skriveno iza sanjivog pogleda Ipak, iako zainteresovan, nisam se grejao uopste, prvo zato što sam zauzet, drugo zato što iz iskustva znam da devojke neuporedivo drugačije izgledaju uživo.

Dogovorili smo se da časove držimo kod nje. Pojavio sam se u dogovoreno vreme na prvi čas. Otvorila je vrata i zaista je izgledala kao na fotografijama, ako ne čak i daleko lepše i izazovnije. Ne preterano visoka, ni vitka, ali prelepih očiju, blistavobelog osmeha, prilično velikih grudi i oble guze. Ipak, način na koji je pričala je bio poseban…tiho, zavodljivo, nežno, ali opet tako sigurno… Fascinantna devojka.

Budući da je bila nekoliko godina starija od mene, imala je potrebu da uspostavi kontrolu nad časovima, što joj ja (u njenom interesu) nisam dozvoljavao nikako. Žestoko sam zaveo disciplinu, postavio distancu i autoritet. Savršeno je prihvatala sve sto smo radili i mislim da je to bilo presudno za ono sto je usledilo. Posle par održanih casova, zakazali smo novi čas za vikend.. Otišao sam kod nje standardno.

Ovog puta dočekala me je, na moje iznenadjenje, u beloj širokoj košulji prilično raskopčanoj i prvo što sam video bile su njene ogromne bradavice, veličine diska! Bilo mi je malo čudno, jer mi je pogled konstantno padao na ogromne sise i te tamne bradavice. Prošlo mi je kroz glavu kako celu jezičinu motam oko njih i balavim ih.

Prvo nisam bio siguran,ali ispostavilo se da ispod ogromne košulje nema šorc kako sam mislio, već samo čisto bele bokserice, vrlo plitke.. Nema potrebe da napominjem da nije imala ni brus. Pravila se kao da to nije ništa bitno. Seli smo u njenu sobu, ja na trosed, a ona na fotelju prekrstenih nogu kao nindža. Zapalila je cigaretu i rekla :”pa da počnemo”. Izvadila je knjigu, zakon i sveske.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt