Odlučila sam biti vjerna – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Odlučila sam biti vjerna

Ona me je pitala sta to radiš. Ja sam joj rekao da sam oduvek maštao o tome i da je želim. Ona je rekla da od toga nema ništa. Krenula je ka vratima.

Pritrčao sam i opet je uhvatio za stomak i počeo sam da joj ližem, i grizem guzu. Tako je bila lepa i obla. Ona me gurala i gurala, i odjednom prestala da gura. Rekla je kako si uporan.

Kao da joj je prijalo, počela je da se trese i da jauče, Nemoj, nemoj ovo nije u redu . Ja sam nastavljao, gurnuo sam joj ruku u gaće.

Pička joj je bila vrela i sočna. Drkao sam joj picku jauktala je žestoko okrenuo sam je ka sebi i skinuo joj gaćice picka joj je bila malo dlakava ali ja to bas volim počeo lizao sam joj i gurao prst tolko je bila napaljena, pička joj je bila sočna i ukusna .

Skinuo sam joj majicu i brus, i poceo joj mesiti sise. Posle 5 min. bacila me je na krevet i krenula da ga vadi kad ga je izvadila rekla je joooooj koliki je počela da mi puši. Uhh kako je pušila, gutala ga je celog. Uživao sam . Onda sam joj reko da se okrene naopacke da joj ja ližem picu a ona meni puši kurac.

To je bilo uživanje toliko sam čekao na ovo pušila ga je i pušila malo mi je falilo da svršim .

Prestala je i ja krenuo da uzmem kondom . Kad ona me pita jel ti prvi put.

Reko sam joj da jeste.

Iako nije Rekla je onda bez kondoma a ja sav srecan jer nikad nisam kresao bez kondoma. Podigao sam je i krenuo da je kresem u doggy style jebo sam je i jebo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt