Odlučila sam biti vjerna – Ispovesti
Ispovesti

Odlučila sam biti vjerna

U braku smo tek nekih 3 godine i moj muž je kako bih nam obezbijedio bolje uslove za život otputovao u Norvešku, tačnije na naftne platforme negdje na okeanu. Nemam pojma gdje je to, ali znam da će donijeti brdo love. Iako sam ovisna o odnosima nasim odlučila sam da mu budem vjerna jer donekle i zbog mene ga neće biti tako dugo.

Međutim, prije par noći najbolji drug mog muža me je pozvao i rekao da pravi roštolj za uži krug prijatelja kod njega na vikendici i da bi mu bilo drao da i ja dođem, iako je moj muž otsutan. Pristala sa, ali kada sam to veče došla kod njega na vikendicu dočekao me on sam, nigdje nikoga osim njega i mene nije bilo. Kada sam ga pitala o čemu se radi, jer iskreno pomislila sam da sam pogriješila dan, rekao mi je da nisam ništa pogriješila i da su svi pozvani tu.

Nije mi bilo jasno, donekle, o čemu se radi, Obzirom da je bilo već 5 dana kako je muž otišao, ja već dobro zagorila, mozak mi se totalno oduzeo, zaboravila sam na sve i da sam udata i sa kim sam, ma ništa mi nije bilo bitno, osim jednog. Nisam znala da li je jer sam bila zagorila ili je stvarno dobar lju.avnik, ali osjećala sam se kao da ću da dotaknem nebo.

BONUS ISPOVEST:

SANDRA-MATORKA IZ MOJIH VLAŽNIH SNOVA: Bila je moja bezobrazna učiteljica bluda

Od malena sam mastao i sanjao o maminoj prijateljici Sandri. Ona je plavuša, zgodna srednjih grudi imala je 40 godine udata, prava milfara takve najviše volim.

Ona je imala 2 ćerke, prva je bila moje godište i ista sa mnom u vrtić i osnovnu školu, a druga starija od mene godinu dana. Neki put sam čak mšstao kako spavam sa sve tri.

Kad sam bio manji, ostajao sam kod njih više puta da spavam i pravo da vam kazem bilo je super, svako vece sam isao u WC i drkao na Sandru.

Prošlo leto moji su otišli na more. Bio sam sam kod kuće i razmisljao sam da pozovem Sandru i da je pitam da dodje kod mene, jer je pre toga rekla ako mi nešto zatreba da je pozovem.

I ja sam skupio muda i pozvao je. Rekao sam joj da mi nije nesto dobro i ako može da mi donese neki lek.

Ja sav uzbuđen kupio kurtone. Posle pola sata neko zvoni, ja otvorim kad ono ona zračila je bila je u sivoj trenerci i majci na bratele uhhh. , , Zdravo Sandra, kako si, pa evo dobro, šta ti je, , ? Bio sam napet. Ja joj reko da me boli glava.

I ona ode da mi skuva čaj. Kad je kuvala prisao sam joj iza ledja i uhvatio je za stomak, počeo sam da joj ljubim vrat. Lupila mi je šamar i odgurnula me. Pogledao sam je i shvatio da sam zabrljao, i da mi nista neće faliti ako pokušam opet.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt