“Otišla sam na rođendan kod moje drugarice u Novi Sad” – Ispovesti
Ispovesti

“Otišla sam na rođendan kod moje drugarice u Novi Sad”

Otišla sam na rođendan kod moje drugarice u Novi Sad. Slavili smo u jednom restoranu gde su radila dva konobara, jedan veoma mlad oko 18-19, a drugi oko 28 godina.

Malo više sam popila to veče, a taj drugi on mi se svaki put kad je prosao pored mog stola smeskao a ja sam se i njemu smeskala.

I, tako otisla ja iza restorana gde nema nikoga da povratim ono što sam pila i tad se ukaže taj konobar koji mi se svidja, pita me da li sam dobro, ja kazem da jesam i završimo zajedno.

Posle rodjendana jedno dva tri dana nadjem ja njega na fb i posaljem mu zahtev a on meni odma poslao neku poruku a ono ja vidim njegove slike a ono on veren i ima 34 god a ja 17.

BONUS ISPOVEST:

 

STRASTVENA I VLAŽNA! Cvilela je, stenjući glasno jecala, dok sam joj ga baš žestoko uterivao…

 

Draga moja ženice, pošto trenutno nisi pored mene želim ovom pričom da nas oboje, a posebno tebe podsetim na neke događaje iz naše bogate seksualne prošlosti. Zato ću sada tebi lično draga moja, da napišem jednu resprektotivu nama poznatih i istinitih događaja. Ove stvari su nam se manje, više sigurno sve dogodile. Mi o njima skoro nikad ne pričamo. Nešto od ovoga ponekad onako usput pomenemo. Retko kad pričamo o tim našim lepim događajima.

Palo mi je na pamet i sada ću pokušati da se setim i tebe podsetim detalja iz našeg bogatog jebačkog života za ovih zajedničkih 40 godina! Nadam se da ništa neću uveličati ili preterati! Neće to biti opet neka moja maštanja. Namerno akcenat priče će biti na mojim pomoćnicima, to jest na tvojim mnogim i raznim “jebačima”! Čudićeš se kojim to? Kad vrlo dobro znaš da si se sa mnom jedino jebala. Sad ću da ti dokažem da nije baš tako! Začudićeš se sama koliko si i kakvih raznih kurčina promenila. I ja sam se isto tako ovim podsećanjem iznenadio koliko ih je bilo.

Takođe pokušaću ti “dokazati”, koliko je moja draga žena u pozitivnom smislu u stvari “kurvica” . A ja te baš zbog toga, još više volim! Volim te između ostalog, što si sa svojom predivnom pičkicom omogućila nam sve te događaje i jebačine! A sada ću pokušati nekim redom, da se setim svega toga. Za ovoliko godina bilo je toga baš puno i sigurno ću nešto zaboraviti i preskočiti. Odmah na početku našeg seksanja, bio mi je potreban neki pomoćnik, da bih te bolje nadražio, jer mi se dešavalo da od silnog uzbuđenja i želje za tobom i tvojom picom brzo svršim. Tako sam se dosetio manje sveće.

Snjom navučenom kondomom, samo sam pokušavao da te što bolje pripremim i nadražim. Kasnije sam se osilio i jebao te u picu zajedno sa svećom i mojim kurcem. Mislim da nam je bilo lepo, jer smo oboje zamišljali kako imaš dva kurca u sebi. Dok ti je pica bila tesna i dobro popunjena! Posle sam krišom napravio u firmi gde sam radio, onaj veliki od plastike. Sa njim se baš nisam proslavio. Primetio sam da ti dosta smeta. Sad sam ubeđen i verujem, da ti uopšte nije prijao. Bio je jako velik, vrlo grub i previše tvrd.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt