Nakon što smo se vjenčali i nakon samo par mjeseci moja žena se počela ponašati potpuno neprirodno – Ispovesti
Ispovesti

Nakon što smo se vjenčali i nakon samo par mjeseci moja žena se počela ponašati potpuno neprirodno

Nakon što smo se vjenčali i nakon samo par mjeseci moja žena se počela ponašati potpuno neprirodno, mogu reći nenormalno. Sve joj je počelo smetati, vrijeđala me svakodnevno bez valjanog razloga.

Mislio sam da je ostala trudna i da je zbog toga takva, bio sam maksimalno tolerantan, ali ispostavilo se da nije to problem. Vrijeme je prolazilo i gubio sam svaku nadu u našu zajedničku budućnost, sve dok se nisam požalio mojoj mami i rekao joj da sve šta me muči.

Ustala je i tako me ošamarila da sam pao sa stolice, a onda je rekla, OVO SVAKA ŽENA OČEKUJE OD MUŠKARCA!!! Nakon toga sam otišao kući i prvi puta kada mi je moja žena počela da viče i histeriše bez ustručavanja i pokušavanja da smirim situaciju samo sam je ošamario, ušutila je i od tada više nije progovorila ni jednu riječ,isti dan me napustila i otišla svojim roditeljima.

Nikada mi nije objasnila zbog čega sve to… ?

BONUS ISPOVEST:

 

BILJANA, MAGACIN I NJENA VELIKA GUZA: Moj veliki i ukrućeni bio joj je dovoljan! Na kraju je sve razmazala

 

Zove se Biljana. Zgodna je, brineta, visoka nekih 165cm, lepo građena i ima neverovatnu guzu od koje zastaje dah. Udala se već sa 20 godina za mog prijatelja, a par meseci kasnije je počela da radi u mojoj prodavnici, na molbu njenog muža.

Pre nego što je počela da radi kod mene poznavali smo se samo površno. U prodavnici smo se zbližili, puno vremena smo provodili zajedno.

Uglavnom je dolazila na posao u tesnim trenerkama ili helankama svesno ističući savršenu guzu. Dok sam je gledao tako izazovnu, sve više sam želeo da je pojebem. Često sam drkao misleći na nju.

Po njenom pogledu sam primetio da je i ona zainteresovana za mene.

Ušao sam u prodavnicu kroz magacin i video je za pultom kako čita novine. Bila je naslonjena na pult tako da se guza savršeno isticala u pripijenoj trenerci. Odmah mi se digao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt