“U prodavnici sam osetila na zadnjici nešto tvrdo” – Ispovesti
Ispovesti

“U prodavnici sam osetila na zadnjici nešto tvrdo”

U prodavnici osetila sam na zadnjici nešto tvrdo… U prodavnici nisam mogla dohvatiti pahuljice koje su na najvišoj polici, i dok sam se istezala na prstima u pokušaju da ih uzmem, osetila sam iza sebe nekoga, i nešto tvrdo naslonjeno iznad moje zadnjice.

Okrenula sam se i videla visokog, fit dečka koji mi je dodao pahuljice s police i pružio. Mahinalno sam ga odmerila i videla da je rukama u džepovima pokušao sakriti erek*iju. Ostala sam bez teksta i on se izvinio jer se previše nagnuo i slučajno naslonio na mene kukovima, i da mu je neprijatno jer se na.alio.

Osetila sam da se crvenim, i rekla da nisam ni osetila, nakon čega mi je bilo glupo jer je zvučalo pogrešno, pa sam krenula objašnjavati da se nisam dobro izrazila i da se i te kako osetilo.

On se ismejao mom čudnom ‘nastupu’ i pozvao me na kafu. Pristala sam samo zato što sam osetila ogromnu privlačnost, i želela sam s njim avanturu. Tada je on imao 24 a ja 20, zajedno smo već 5 godina i juče me verio rubom kon*oma pre nego što je izvadio pravi prsten. Obožavam ga.

BONUS:

Glumljenje orgazma i još 13 totalno loših navika u seksu

1. Seks s muškarcima koji od vas zahtijevaju da ih oralno zadovoljite, no ne vraćaju uslugu. Dosta nam je nepravednosti. Vaša vagina nije čudna ni odvratna, a okus ništa lošiji od njegovog. Stvar je jednostavna – ako ga vi možete zadovoljiti, on bi isto, sa zadovoljstvom, trebao činiti za vas.

2. Glumite orgazam. Laganje ili glumljenje orgazma je nešto što muškarce u krevetu ljuti više od svega, no činjenica je da nam je lakše odglumiti veličanstven orgazam, nego priznati: „Što god ovo bilo, ne sviđa mi se i ne zadovoljava me“, jer vas brine njegova reakcija. Poslušajte naš savjet: vodite ga korak po korak, recite mu što je poželjno, a što nije, a ako nije voljan raditi na svojim vještinama da bi vas zadovoljio, otiđite dok nije prekasno.

3. Ne znate kad se posljednji put testirao na spolne bolesti. Jer je lakše provesti noć s nekim i držati palčeve? Ako niste u stabilnoj vezi i spavate s frajerom po prvi put, ne izbjegavajte to pitanje ni pod koju cijenu.

4. Ne priznajete da vas nešto zapravo boli. Osim ako je frajer potpuni divljak (ako jest, zašto ste još tamo?), zadnja stvar na pameti mu je nauditi vam na bilo kakav način. Ipak, on ne može znati što vam je neugodno ili vas boli, ako mu sami to ne kažete ili mu to bar date do znanja jasnim: „Au.“ Tako to bar radi većina i zasad funkcionira sasvim dobro. Probajte.

5. Lažni zvukovi ugode. Ako uzdišete na svaki njegov pokret, čak i one koji vam nisu baš toliko dobri ni ugodni, on neće nikad znati da ćete o ovom seksualnom iskustvu kasnije razglabati na kavama s prijateljima kao o nečem najgorem što ste ikad iskusili. Ako vam je dosadno, onda tako i izgledajte, a ako uzdišete, radite to jer vam je stvarno tako dobro.

6. Niste direktni i ne kažete mu točno što želite. On ne može čitati vaše misli. Ne morate vikati na njega dok u ruci držite bič, ali tu i tamo napomenuti: „Ovo mi se stvarno sviđa“, ili: „Nemoj to raditi“, nije strašno, a čini čuda u krevetu. Mi želimo vjerovati da ste s frajerom koji će sve učiniti kako bi vas zadovoljio.

7. Odlazak u kupaonicu na „osvježavanje“ prije svakog seksa. Jasno nam je da želite izgledati dobro, mirisati svježe i biti neodoljivi u svakom trenutku, ali također je dobro ne prekidati trenutak kako biste otrčali u kupaonicu oprati zube. Samo se opustite – koga briga?

8. Odbijate seks jer se niste obrijali. Bez obzira na to jesu li to vaše noge ili tamo dolje, sumnjamo da će i jedan frajer komentirati nešto u stilu: „Što je s ovih pola centimetra dlaka na nogama? Molim te, ukloni svoje tijelo s mene. Želim biti sam.“ Ako se to dogodi, molimo javite nam.

9. Ne želite mu priznati da se ne želite seksati jer imate mjesečnicu. „Ne znam, ne osjećam se dobro“, je jednostavnije? Iskreno, takva rečenica samo će potaknuti dugi razgovor na kraju kojega će vam donijeti juhu jer je zbunjen. Vjerovali ili ne, muškarci znaju da dobivamo mjesečnicu – recite mu.

10. Govorite mu: „Nema veze, zaboravi“, svaki put kad mislite da vam je potrebno predugo do orgazma. Svi to radimo. Opustite se i dopustite partneru da vam pomogne.

11. U trenutku orgazma pokušavate izgledati seksi. To što se koncentrirate na to kako ćete izgledati, vaše misli odvlači o samog osjećaja. Također, dok svršavate je gotovo nemoguće izgledati seksi – to je cijela bit.

12. Pravite se da je seks s vašim partnerom samo seks kad potajno imate osjećaje prema njemu. Bez obzira na to bojite li se priznati mu ili jednostavno niste sigurni u to što osjećate, ne postoji isprika za poricanje očitog. Što više odugovlačite, to će više boljeti ako osjećaji nisu uzvraćeni. Ako mu se ne sviđa to što čuje, postoji netko kome hoće.

13. Tijekom seksa se brinete o višku kilograma. Sav trud ulažete u uvlačenje stomaka i pokrivanje osjetljivih dijelova do te mjere da se uopće ne koncentrirate na ono što je bitno – seks. Mislite li da će takav stav seks učiniti dobrim i nezaboravnim? Teško.

14. Pokušavate dokučiti o čemu vaš partner razmišlja. „Misli li da sam seksi? Uživa li on u ovome? Misli li na nekog drugog?“ Dopustite da vam odgovorimo – Da. Da. Ako misli, nije vas vrijedan. Koncentrirajte se na sebe i svoj užitak.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt