Ovakvu ženu nisam mogao ni sanjati – Ispovesti
Ispovesti

Ovakvu ženu nisam mogao ni sanjati

Ovakvu ženu nisam mogao ni sanjati… Oženio sam se brzo, na prvu loptu. Radi kao i ja ali joj nije teško da posle posla zasuče rukave i umesi testo za kiflice, napravi gibanicu, tulumbe, princes krofne, vanilice.

Često ustane u 5.30h ujutru da mi pripremi palačinke ili ispeče neke integralne stvari u rerni koje volim, pa tek onda ide na posao. Ja pošto radim do 17h na posao svakog dana nosim home made ručak (prebranac, paprikaš, podvarak, ćufte itd) i verujte mi nimalo ne zavidim kolegama koji u pauzi idu da kupuju ručak.

Kuća nam blista koliko je čista. Ni na šta je ne teram već ona sama kaže: znam kako se ponaša prava žena i kako kuća treba da izgleda.

Često i ja njoj pripremim nešto i srećan sam kada vidim njen osmeh. Mislio sam da ovakve devojke ne postoje ali evo, tu su. Cenim je i poštujem jako puno. Ne bih je prevario ni za šta na svetu.

Pored kuhinje kao osoba je takva da sam njenoj majci 500 puta se zahvalio kako je vaspitala ćerku.

BONUS:

Ups! Ne mogu kontrolirati svoj mjehur kod orgazma – što da radim?

Seks i sve s njim povezano nije nam nepoznata tema. Ipak, mnoge se žene susreću s ovim problemom te ne znaju kako mu pristupiti pa to čine uskraćujući si užitak orgazma jer, postoji li išta neugodnije od uriniranja po frajeru kojeg ste upoznali dva sata prije?

Rezultat je nedostatak samopouzdanja, a time i nedostatak užitka. Kako se nositi s tim problemom, a da ne ostavimo dojam kao da nas partner ne može zadovoljiti?

Kao što smo vam već i spomenuli – ovo nije neobičan problem. Ono za što se vi morate pobrinuti jest to da to zna i vaš partner. Nemojte da vam bude neugodno – njemu će biti puno draže čuti što vas zapravo muči s obzirom da ipak ne postoji ništa gore od činjenice da vas jednostavno ne može zadovoljiti.

A onda pokušajte poraditi na svom problemu. Postoji nekoliko rješenja od kojih su najbolja pražnjenje mjehura netom prije seksa kao i odabir poza koje neće u velikoj mjeri pritiskati to područje.

Ipak, najbolje je potražiti savjet liječnika, ali razlog je jednostavan – u većini slučajeva, riječ je o snazi mišića vaše zdjelice, a dobra vijest je ta da se isti može učvrstiti jednostavnim vježbama.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt