Mrzim žensku djecu – Ispovesti
Ispovesti

Mrzim žensku djecu

Mrzim žensku djecu.

Nedavno sam sasvim slučajno saznao da mi je žena trudna i da nosi žensko dijete.

To je već treći puta i do sada sam je uvijek uspio nagovoriti da abortira, jer mi žensko dijete NE TREBA.

Sada trudnoću krije i već je u drugom mjesecu. Dogovorio sam joj termin za abortus u jednoj privatnoj klinici.

Ona to ne zna i samo ću da je odvedem, jer ne želim da imam žensko dijete, tačnije to i nije dijete, dijete je muško.

Ukoliko se uzprotivi i ne bude pristala na abortus, prvo ću da je dobro naučiti pameti, naravno dobrim batinama, a onda ću da je istjeram iz MOJE kuće pa neka rađa i odgaja tu svoju djevojčicu kako zna, a ja ću sebi već naći PRAVU ŽENU, ženu koja će rađati DJECU, a ne djevojčice i onako je nesposobna, već treći put ostaje trudna i treći puta nosi djevojčicu.

BONUS:

Vježbajte jogu zajedno i lansirajte seksualni život u orbitu!

Ako je slijediti zakone logike, zategnuto i definirano tijelo veliki je plus za kvalitetan i zadovoljavajući seks, ali ako postoji tjelovježba koja vaš seks može doslovno lansirati u zvijezde, onda je to joga.

Osobe koje treniraju jogu fizički su sposobnije upustiti se u poze o kojima mnogi mogu samo sanjati. Upravo zahvaljujući jogi, vaše će tijelo postati iznimno fleksibilno, a veća fleksibilnost znači manje potencijalnih ozljeda, istezanja mišića, te puno više hrabrosti za seksualne vratolomije.

Osim iznimnih sposobnosti savijanja tijela, joga jača i vašu snagu i muskulaturu. Muskulatura koja nas ovdje zanima je ona intimnih područja. A snažniji mišići na jugu znače puno snažnije orgazme, kako za vas, tako i za njega.

Još jedan jako bitan razlog zašto je upravo joga savršena vježba za seks je taj što joga čisti um i oslobađa od stresa. Iako ovo na prvi pogled ne djeluje kao nešto osobito važno, opuštenost je za seks veoma bitna. Bit ćete mnogo raspoloženiji, a seksualna stimulacija imat će puno više učinka na miran um nego na glavu punu briga.

Ako ste u mogućnosti, krenite na jogu zajedno s vašim partnerom i počnite vježbati u paru. Ovakav način vježbanja razvija intimnost budući da je usmjeren na dvije osobe koje, da bi uspješno odradile vježbe, moraju imati jako puno povjerenja jedna u drugu. Ekstra bonus je što ćete oboje vježbanjem istovremeno biti preplavljeni endorfinom, a onda vam je samo nebo granica!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt