Pre oko sedam godina sam se stravično posvađala sa tadašnjim mužem – Ispovesti
Ispovesti

Pre oko sedam godina sam se stravično posvađala sa tadašnjim mužem

Pre oko sedam godina sam se stravično posvađala sa tadašnjim mužem.Glavni razlog je bio što nije mogao da stigne da pokupi našeg sina iz vrtića pa sam ja morala da jurcam i molim da me puste ranije sa posla.

U suštini glupost koja svakome može da se dogodi.To je bio okidač da pokrenemo još deset tema za svađu.On je ljutito zgrabio jaknu i ključeve od kola i poslednje što sam mu rekla je bilo:”Ne moraš ni da se vraćaš, ne želim više nikada da te vidim”.

I zaista, nikada ga više nisam videla. Poginuo je u saobraćajnoj nesreći istog dana.Mislim da nema potrebe da vam opisujem svoja osećanja i borbu koju već godinama imam sama sa sobom, lekove koje već godinama pijem i ovu grižu savesti koja me ne napušta.

Pre sedam godina sam se poslednji put iskreno nasmejala i zaista bila stoprocentno srećna.Pre nego što poželite nešto, dobro razmislite, možda se i ostvari!!!Širite ljubav i opraštajte, volite ljude oko vas jer ne znate kako život zna da vam se preokrene u jednoj sekundi. ? ? ?

BONUS:

Kako frajeru objasniti da masturbacija ne znači odmah i gubitak povjerenja

Jednoj se čitateljici dogodilo da ju je njezin partner s kojim je u vezi dvije godine zatekao prilikom samozadovoljavanja i na njezino neugodno iznenađenje ju osudio zbog toga. Zamolio ju je da to više ne radi i nekoliko joj puta naglasio kako je zbog toga potpuno izgubio povjerenje u nju. Ona bi, razumljivo, voljela da on shvati kako nije učinila ništa pogrešno i kako nema razloga biti razočaran njenim ponašanjem.

Masturbacija ne samo da ‘nije normalna’, već je izrazito zdrava i svrsishodna jer, osim što pruža seksualni užitak, doprinosi upoznavanju vlastitog tijela, podiže raspoloženje i gradi samopouzdanje. Seksualna studija koja je nedavno provedena pokazala je kako 95% muškaraca i 89% žena redovito masturbira pa negativan stav prema masturbaciji svrstava ovog nesretnog mladića u kategoriju rijetkih koji masturbaciju doživljavaju kao nešto loše.

A što se cijele navedene situacije tiče, smatramo kako problem dotičnog mladog gospodina nije toliko u samoj masturbaciji koliko u potrebi da kontrolira sve segmente života svoje partnerice, pa tako i onaj seksualni. Potpuno je apsurdno da je on ljubomoran na njezine vlastite ruke i da mu njezino seksualno zadovoljstvo služi kao razlog za gubitak povjerenja. Niti jedna žena ne bi trebala trpjeti takvo ponašanje i takve ispade, a ako on to ne može shvatiti, toplo joj preporučamo da potraži novog partnera. Jer s njom je apsolutno sve u redu!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt