Puštam suprugu da prazni šefa – Ispovesti
Ispovesti

Puštam suprugu da prazni šefa

Puštam suprugu da prazni šefa… Danas nakon što sam se vratio kući iz kafića odlučio sam malo da zaspim između dvije utakmice. Međutim… vrlo brzo me probudio zvuk fena za kosu. Ustao sam i krišom gledao kako se moja supruga sređuje… izazovni donji veš, TANGE, frizura, ful šminka. Vratio sam se u dnevnu sobu i legao glumeći da spavam. Ubrzo nakon toga sam je vidio kako žurnim korakom prolazi i odlazi vani.

Nije je bilo 3 sata, a kada se vratila bila je vidno iscrpljena i raščupana, a kada sam je upitao gdje je bila bez ustručavanja mi je rekla SA ŠEFOM… Tada sam je tako zagrlio, primio uz sebe i po ko zna koji puta joj zahvalio… Volim je upravo zato što ni takve stvari ne krije od mene, apsulutno nikakvih tajni nemamo jedno prema drugom.

BONUS:

Emocionalna vs. tjelesna: Koja prevara više boli?

Naravno da nitko ne želi biti prevaren, no da morate birati, biste li radije bili prevareni emocionalno ili fizički? Iako ste kilometrima od nas i samo vi znate koji odgovor preferirate, nekako smo poprilično sigurni da znamo koji je to.

Pitanje koja prevara više boli oduvijek je bilo predmet diskusije. Dok neki vjeruju kako emocionalna prevara ne vodi nužno do prekida, neki je smatraju najgorom mogućom budući da su u pitanju – emocije. Fizička prevara na potpuno je suprotnoj strani i ona se najčešće svodi isključivo na seks i strast.

Ako je vjerovati studiji objavljenoj u Archives of Sexual Behavior, žene i muškarci potpuno drugačije reagiraju na različite ‘stupnjeve’ prevare. Studija koja je obuhvatila čak 64000 ispitanika je pokazala kako heteroseksualne žene najviše boli emocionalna prevara, dok heteroseksualne muškarce najviše pogađa ona fizička. Objašnjenje? Vjerojatno zato što su nama ženama emocije znatno bitnije nego frajerima, a seks je pak frajerima puno važniji od emocija. As simple as that!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt