NAJLJEPŠA KOŠARKAŠICA SVIJETA PONOVO POKAZALA PREVIŠE: Prezentirala gotovo cijelu guzu u superizazovnim tangama – Ispovesti
Lifestyle

NAJLJEPŠA KOŠARKAŠICA SVIJETA PONOVO POKAZALA PREVIŠE: Prezentirala gotovo cijelu guzu u superizazovnim tangama

Često svoje obožavatelje, na njihovo oduševljenje, počasti fotografijama s minimalnom količinom odjeće na sebi

Talijanska košarkašica rodom iz Riminija Valentina Vignali dobro je poznato sportsko ime na Apeninima, ali najviše na – Instagramu. Nazivaju je jednom od najljepših košarkašica na svijetu, a da pazi na svoj imidž potvrdila je svojim objavama na Instagram profilu posljednjih tjedana.

Često svoje obožavatelje, na njihovo oduševljenje, počasti fotografijama s minimalnom količinom odjeće na sebi. Nekoliko je puta priznala da više zaradi kao top model nego kao igračica, a 29-godišnja članica kluba “Azzurra Basket VCO” gdje igra na poziciji krila, pozirala je čak i za Playboy. Prošle godine, jedna njezina fotografija zapalila je javnost.

Inače, Valentina Vignali rođena je 30. svibnja 1991. (Gemelli) u Riminiju. U vrlo mladoj dobi, s visinom od 1,83 m, proporcionalnim i atletskim fizikalijama, otvorilo joj se nekoliko vrata u životu. Talijanski mediji pisali su još prije kako je Valentina počela igrati košarku (ona je čisto krilo na terenu, to joj je pozicija u igri) i istodobno šetati modnim pistama.

Potom je svojim komunikacijskim i fizičkim atributima počela osvajati društvene mreže i pridružila se tako čak i ekipi Big Brothera. Ovaj put Valentina je počastila svoje obožavatelje vrlo seksi izdanjem, pozirala je u trikou, ali ne bilo kakvom već onom koji ima tanga završetak. Eto uživajte.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt