Volim svoju majku najviše – Ispovesti
Ispovesti

Volim svoju majku najviše

Volim svoju majku najviše… Moja mama nije moja biološka majka. Ona i tata su se zabavljali nekih 3-4 godine i jako su se voljeli međutim nju je tata pr.vario jedne noci, on kaže da je bio poprilično pijan, rezultat te noći sam ja. Kada je saznala za trudnoću mama je prekinula s tatom i nastavila svojim putem jer nije htjela da ja odrastam bez majke i oca.. Međutim moja biološka majka je ‘otišla’ na porođaju, nakon godinu ili dvije tata je uspio da vrati svoju bivšu djevojku.

Ljudi moji kakva je to žena prihvatila me i odgajala kao svoje rođeno dijete. Sliku moje biološke majke je uramila i stavila u moju sobu.

Najljepša sjećanja me vežu za momente kada sam ismijavana od strane drugara i porodice kada me mama stavi na krilo i kaže “Ma pusti ih, oni nemaju pojma, ti si meni narasla u srcu ko što si narasla majci u stomaku, ja sam te tu rodila.” MAMA VOLIM TE NAJVIŠE!

BONUS ISPOVIJEST:

Niti jedem, niti spavam zbog njega… Već sam trećem mjesecu trudnoće i iako nisam željela MORAM ABORTIRATI. Gore od svega je to što nosim blizance. Razlog moje odluke više je nego tužan.

Naime prije 10 dana sam se trebala udati za muškarca čiju djecu još uvijek nosim u stomaku, ali on je samo dan prije vjenčanja rekao da me ne želi za suprugu jer sumnja u moju vjernost, sumnja da sam trudna sa njim.

Ne znam šta me više pogodilo, što sam ostavljena dan prije vjenčanja, što sumnja da sam bila sa nekim ili činjenica da ću prosto morati prekinuti trudnoću i dva nevina i nedužna bića uskratiti života.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt