Zaprijetio sam da ću joj otpustiti muža – Ispovesti
Ispovesti

Zaprijetio sam da ću joj otpustiti muža

Zaprijetio sam da ću joj otpustiti muža… Dugo sam pokušavao da budem sa konom i toliko sam je želio da sam na kraju bio malo i okrutan. Inače ona i njen muž su prilično siromašni i godinama njen muž radi kod mene.

Nakon što me je bezbroj puta odbila, prije godinu dana sam dok je bila sama kod kuće otišao kod nje i zaprijetio joj da ukoliko mi ne bude davala da ću otpustiti njenog muža, plus ću da ga optužim da mi je uništio traktor koji vrijedi preko 30.000 eura.

Znate šta je uradila? Zaplakala, raspremila se… Dokaz da je u principu jedva čekala da zaprijetim. Od tada pa skoro svaki dan smo zajedno i vjerujte možda zvučim kao loša osoba, ali stvarno nisam i više novca joj dajem nego njenom mužu koji radi od jutra do mraka.

BONUS ISPOVIJEST:

“Radim kao medicinska sestra u jednoj bolnici i obožavam da zavodim muške pacijente.

Ne rijetko mi se dešava i da “budem” sa njima ali to držimo u tajnosti, oni zadovoljni i srećni i stalno traže mene da ja vodim brigu o njima.

Nedavno sam zbog toga dobila unapređenje na poslu.

Samohrana sam majka prelijepe ćerke, i smatram da mogu sama da se brinem o njoj i ne treba joj drugi otac tako da joj to neću priuštiti, pacijenti mi sluze za razonodu i mislim da sam u potpunosti ispunjena u životu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt