Nisam pričala sa njim neko vrijeme – Ispovesti
Ispovesti

Nisam pričala sa njim neko vrijeme

Nisam pričala sa njim neko vrijeme… Živim sa momkom i za prvu godišnjicu veze htela sam da iznenadim momka i da ga dočekam u kaputu i štiklama, a ispod samo… Međutim, spremio je i on iznenađenje za mene… Doveo je MAMU i TATU, da ih upoznam.

Sva sreća saznajem to odmah na vratima i počnem da glumim da mi je hladno i kažem da ću ostati malo u kaputu dok se ne utoplim. Priča teče normalno i opušteno, mislim da sam im se čak i svidela, kad ti moj momak u nekom momentu kaže: “Znam da si stidljiva al pretera ga sad sa tim kaputom, daj ajde skini to izgledaš glupo, a možeš dobiti i toplotni udar” ustade i povuče cibzar i otkopča me.

U stanu nastaje muk, niko nikog ne sme da pogleda. Ne znam kako su njegovi našla vrata da odu kući, a s njim nisam pričala neko vreme. Ubedljivo najveći blam u mom životu, blam koji će me pratiti dok sam živa. Posle toga se još nismo ponovo videli, ne znam kako ću to podneti.

BONUS ISPOVIJEST:

Zaprijetio sam da ću joj otpustiti muža… Dugo sam pokušavao da budem sa konom i toliko sam je želio da sam na kraju bio malo i okrutan. Inače ona i njen muž su prilično siromašni i godinama njen muž radi kod mene.

Nakon što me je bezbroj puta odbila, prije godinu dana sam dok je bila sama kod kuće otišao kod nje i zaprijetio joj da ukoliko mi ne bude davala da ću otpustiti njenog muža, plus ću da ga optužim da mi je uništio traktor koji vrijedi preko 30.000 eura.

Znate šta je uradila? Zaplakala, raspremila se… Dokaz da je u principu jedva čekala da zaprijetim. Od tada pa skoro svaki dan smo zajedno i vjerujte možda zvučim kao loša osoba, ali stvarno nisam i više novca joj dajem nego njenom mužu koji radi od jutra do mraka.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt