Na vratima mi se pojavio nepoznat čovjek – Ispovesti
Ispovesti

Na vratima mi se pojavio nepoznat čovjek

Na vratima mi se pojavio nepoznat čovjek… U braku sam 22 god. Imam dva sina i muža šv.lera već 15 god. Moj izbor je bio da ostanem u takvom braku najviše zbog finansija.

On nama i danas skupo plaća svoju slobodu i kupuje nam i ono što mi ne tražimo. Sinoć mi je na vrata došao čovjek koji mi je sav očajan rekao da je moj muž u vezi sa njegovom ženom. Bilo mi ga je žao jer sam se sjetila sebe od prije 15 god. Rekla sam mu da je došao na pogrešnu adresu i da mora da priča sa svojom ženom, a ne sa čovjekom koji će sutra naći neku drugu i koga nije briga da li je nekog povrijedio.

BONUS ISPOVIJEST:

Nisam pričala sa njim neko vrijeme… Živim sa momkom i za prvu godišnjicu veze htela sam da iznenadim momka i da ga dočekam u kaputu i štiklama, a ispod samo… Međutim, spremio je i on iznenađenje za mene… Doveo je MAMU i TATU, da ih upoznam.

Sva sreća saznajem to odmah na vratima i počnem da glumim da mi je hladno i kažem da ću ostati malo u kaputu dok se ne utoplim. Priča teče normalno i opušteno, mislim da sam im se čak i svidela, kad ti moj momak u nekom momentu kaže: “Znam da si stidljiva al pretera ga sad sa tim kaputom, daj ajde skini to izgledaš glupo, a možeš dobiti i toplotni udar” ustade i povuče cibzar i otkopča me.

U stanu nastaje muk, niko nikog ne sme da pogleda. Ne znam kako su njegovi našla vrata da odu kući, a s njim nisam pričala neko vreme. Ubedljivo najveći blam u mom životu, blam koji će me pratiti dok sam živa. Posle toga se još nismo ponovo videli, ne znam kako ću to podneti.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt