Žanamari priziva ljeto u bikiniju: 'Nosim kožu kao da nema problema' – Ispovesti
Showbiz

Žanamari priziva ljeto u bikiniju: ‘Nosim kožu kao da nema problema’

Pjevačica Žanamari Perčić na svom je Instagram profilu objavila fotografiju u crnom bikiniju koji je istaknuo njene atribute. – Nosim kožu kao da nema problema. Ili vam je to problem, napisala je uz fotografiju Žanamari.

Ljeto nam se približava, a mnogi jedva čekaju da se skinu u kupaće kostime i uskoče u more. Pjevačica Žanamari Perčić na svom je Instagram profilu objavila fotografiju u crnom bikiniju koji je istaknuo njene atribute.

– Nosim kožu kao da nema problema. Ili vam je to problem, napisala je uz fotografiju Žanamari.

Podsjetimo, Žanamari je nedavno zahvalila na 100 tisuća pregleda njenog novog spota “No Boy Can Do It Better”, no fanovima je u oko upala fotografija na kojoj pozira u za nju neuobičajenom izdanju. Naime, Žanamari je bila sva u crnom i “zakopčana do grla”. – Katkad tama pokaže svjetlost. Hvala za prvih sto tisuća pregleda na video spotu moje nove pjesme, a ponajviše, hvala što vjerujete u mene i što ste sa mnom na ovom putu za bolji svijet. Neka nam nitko ne kaže da je nemoguće. Možemo sve!, napisala je pjevačica uz fotografiju.

Žanamari je rekla kako je i smršavjela tijekom lockdowna, a i stres nakon potresa je utjecao na nju. Napisala je kako manje spava otkako je potres zatresao Petrinju i Sisak, te kako su je pogodili prizori razrušenih dijelova Hrvatske. – Već dva tjedna ne spavam, hiperventiliram i srce mi radi 100bpm! Al’ drago mi je da se ne vidi! Kida kad ljudi pate i koje znam i koje ne znam… pa ona tragedija strašno…

Zakopala sam se što u gluposti (TikTok) što u posao (snimanje pjesama) samo da okupiram mozak i probam ga usmjeriti da brije da će bit sve super. Donacije sam poslala, sad je najbolje što mogu napraviti je izdrilati mozak da chanta i priziva bolje dane! Čitala sam savjete jednog psihijatra da se ovo jedino može mentalno prebroditi ako maksimalno zaposlimo mozak – napisala je tada.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt