ISPOVEST: Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem – Page 5 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem

– Otišli su kod babe i dede na selu. Ostali smo samo ti i ja sami – reče Ceca i podiže bosu nogu ispod stola i stavi mi je nežno na kurac.

Naježio sam se od zadovoljstva.

– A gazda? – upitah ja, sad već reda radi.

– On je na putu. Ne brini vraća se tek za par dana – reče ona nastavljajući da mi stopalom nežno masira sad dobrano dignut kurac.

– Bojim se da ovo nije pametno, kako za mene, tako i za vas – rekoh čisto da bih opravdao sebe i rukom dohvatih njeno prelepo stopalo i još jače ga pritsnuh uz moj kurac.

– Ako budemo pažljivi, svima će nam biti lepo – reče ona i zavodnički mi namignu.

Nisam više mogao da izdržim. Ustao sam sa stolice obisao sto i stao joj iza leđa dok je sedela na stolici. Zavukao sam joj ruke ispod košulje i uhvatio je za dojke. Bile su jedre i tople. Počeo sam da ih milujem. Sklopila je oči i uživala u mojim dodirima. Ustala je sa stolice i polako se okrenula prema meni. To sam iskoristio da skinem kuvarsku pregaču i kapu. Poljubili smo se vatreno. Imala je prelepe sočne i pune usne. Gurao sam jezik u njoj, a ona ga je zdušno sisala. Oboje smo bili napaljeni do ludila. Počeli smo ljubeći se da skidamo odeću jedno drugom. Njenu sam košulju tako grubo svukao da je par dugmića popucalo i zazveckalo po podu kuhinje.

– Želim te… Želim te momče, jako! – dahtala je između dva poljupca.

– I ja tebe…

Uhvatio sam je za guzove i odigao na sto. Obavila je svoje dugačke noge meni oko struka i privukla me sebi. Nisam mogao da izdržim. Sjurio sam joj ga grubo i snažno do jaja. Izvila se je unazad i tiho kriknula od bola i zadovoljstva.

– To pastuve… – dahtala je.- Jebi me snažno!

Gurnuo sam je rukom unazad i ona se prostre po stolu. Odigla je ruke iznad glave i prepustila se mom jebanju. Uhvatio sam je za kukove i jebao kao konj. Nikada do tada nisam tako grubo, snažno i jako prodirao u bilo koga. Svaki moj udarac do jaja, izazivao je pomeranje njenog tela i stola, a sise su joj podrhtavale kao od zemljotresa. Jebali smo se kao životinje. Obično parenje. Nije bilo poljubaca, milovanja… Samo moje snažno udaranje kurcem, i njeno vrhunsko mešanje kukovima. Mešala je kao životinja čiji joj je jedini cilj bio da što više semena iscedi iz svog mužjaka radi očuvanja vrste.

– Još… još… blizu sam – jecala je ona.

– Evo ti ga droljo do jaja…

– To srećo… jebi me jako…

Više nisam mogao da izdržim. Ona je već vrištala u ekstazi i svršavanju na mom kurcu kada je krenulo iz mene. Drolja je to osetila i naglo skočila. Ispao mi je na trenutak iz nje baš kada je trebalo da svršim. Pucao mi je u ruci do bola. Ceca onda brzo kleknu ispred mene i stavi ga sebi u usta. Do jaja. To je bio taj prekidač.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt