ISPOVEST: Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem – Page 2 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem

E sada sam odahnuo. Izgleda da gazda nije znao šta se zapravo te večeri dogodilo između mene i njegove žene.

– Pa… trudio sam se da svi gosti budu zadovoljni. Iskreno, nisam ni znao da vam je to supruga dok mi to ona nije rekla.

– Dobro. Nemam puno vremena. Verovatno se pitaš zašto sam te zvao.

– Da.

– Pored ove nagrade – reče pokazujući očima na koverat ispred mene.- Ja svoje ljude kada dobro rade nagrađujem, hoću da još nešto uradiš za mene i moju porodicu.

– Slušam.

– Pošto smo tvojim kuvarskim umećem svi zadovoljni rešio sam da od sada radiš i ovde u kući kod mene. Naime, razgovarao sam sa Acom i uredili smo sledeće. Od ponedeljka do četvrtka ćeš raditi u restoranu, a petkom i subotom ćeš dolaziti ovde na posao i spremati hranu za nas. Tim danima u restoranu će te menjati Boško, a nedelja će ti biti slobodna. Naravno, shodno tome povećaću ti i platu za 20 posto. Mislim da je to OK.

– Hvala gazda.

– Onda smo se sve dogovorili. A da, naravno kada u restoranu budu bile proslave koje meni znače kao prošli put, ti ćeš biti tamo i pobrinuti se da sve bude kako treba.

– Nema problema.

– Onda uzmi sada slobodno do ponedeljka, da malo potrošiš te novce koje sam ti dao i od sledeće nedelje radimo po tom rasporedu.

– Dogovoreno.

Iz vile sam izašao kao na oblacima. Pored toga što nisam otkriven šta sam radio sa gazdaričinom ženom, dobio sam mnogo bolji i mnogo lakši posao za veće pare. Osećao sam se kao da je ceo svet moj. Narednih par dana do ponedeljka sam kulirao i trošio deo novca koji mi je gazda dao po kafanama sa društvom. Boško, moj kolega, nije mogao da veruje kako mi se posrećilo i u to ime smo se počastili par puta dobrim seksom.

Četiri dana rada u restoranu mi je prošlo kao tren i jedva sam čekao da osvane petak da odem u vilu. Ispred vile sam bio već pola sata ranije nego što treba. Vrata mi otvori domaćica i povede me do kuhinje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt