ISPOVEST: Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem

Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem. Živimo blizu i naravno da sam se odazvao na njen poziv. Kada sam došao uvela me u dnevnu sobu i rekla mi da je sačekam.

Nakon nekih 5 minuta pozvale me iz druge sobe i rekla da dođem nešto do nje. Kada sam ušao u sobu šokirao sam se. Mama mog druga je ležala na krevetu, bez ičeg na sebi. Bio sam zbunjen, a onda je rekla da joj se pridružim.

Stajao sam ukipljen nisam znao šta se dešava, a onda je una ustala i prišla meni, uhvatila me za ruku i… ne znam šta da radim poslije svega.


BONUS ISPOVEST:

ŽELIM TE MOMČE, MOJ MLADI PASTUVU! To srećo, do kraja, guraj, hoću sve!

Related Articles

Prošlo je par dana od proslave u restoranu i događaja sa gazdaricom u kuhinji. Svi oko mene nisu znali ništa, naravno, ali ja sam se osećao kao da mi na čelu piše šta sam uradio. Bojao sam se da na neki način svojim ponašanjem ne otkrijem šta se dogodilo te večeri. Negde pred kraj radnog vremena, u kuhinju upade menadžer Aca i reče:

– Dule, za 15 minuta će doći vozač i odvesti te kod gazde. Hoće nešto da se vidi sa tobom i razgovara.

Odsekle su mi se noge. “Zar je saznao? Kako? Ko mu je rekao?“ Motale su mi se razne strašne misli kroz glavu. Da li će me zbog toga ubiti? Mislio sam da ću poludeti. Vid mi se zamaglio, a kolena su mi klecala…

– Jel ti dobro? – upita me Boško, verovatno videći da nešto nije u redu samnom.

– Jeste… verovatno vrućina – slagah ga ja.

Došao je vozač i ja sedoh na zadnje sedište luksuznog BMW-a. Prijatna hladnoća od klime u kolima i kožno udobno sedište me malo opustiše. Kako sam se opustio, tako sam i počeo u mislima da se kurčim. “Ma ko ga jebe“, pomislih. “Kučka je sama tražila. Nit’ sam je ucenjivao, niti sam joj prvi prišao…“ Tako u mislima brzo stigosmo do Luletove vile. Raskoš u elitnom delu grada. Izašao sam iz auta i rekao sebi da ću svoju kožu prodati što skuplje i da ako treba, sa ovog sveta otići dostojanstveno i kao pravi muškarac. Ušao sam u kuću gde me dočeka domaćica, koja me sprovede do radne sobe. Lula je sedeo za velikim radnim stolom i nešto tipkao na kompjuteru. Podiže glavu ka meni i reče:

– Uđi momče, sedi i opusti se.

– Dobar dan – rekoh ja što sam sigurnije mogao.

– Šta ćeš da popiješ?

– Hladno pivo bi bilo super.

– Odlično. I ja ću. Daj nam dva hladna piva – reče domaćici i uze šibicu da zapali lulu koja se u međuvremenu ugasila.

Pivo je brzo stiglo na stolu i Lula ostavi kompjuter podiže čašu i nazdravi mi. Otpismo po gutljaj pa reče:

– Dule? Supruga mi reče da se tako zoveš.

– Da.

– Proslava od neki dan je prošla veoma dobro. Jako sam zadovoljan. Pored toga svi te hvale, i menadžer i moja supruga, kao i ostali zaposleni. Ovo je za tebe…

Iz fioke je izvadio beli koverat i bacio ga na sto ispred mene.

– Hvala.

– Moja te je supruga pohvalila kako si to veče u kuhinji bio izuzetno uslužan i spremio joj slatko. Ona jako voli slatkiše. Drago mi je što si pored tolike gužve imao dovoljno vremena da se i njoj posvetiš. Mada, sam ja bio pijan kao mečka pa ni ne znam kada si stigao to da napraviš.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt