KRAJ SUŠE! Prvo je nabijao prstiće da je razradi, pa me je onda pošteno bambusao! – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

KRAJ SUŠE! Prvo je nabijao prstiće da je razradi, pa me je onda pošteno bambusao!

– Tako se jebe, izjebi me do kraja – samo sam izgovorila.

– Da li ti pička zavidi guzi, hoće li i ona da bude napunjena? – zapitao me je u jednom momentu.

Samo sam ga pogledala želeći da kažem da, ali kao da mi je već pročitao misli i iz kese uzeo drugu bananu. Radosno sam se nasmejala jer sam znala da će mi biti popunjene obe rupice. Izvadio je kurac iz moje guze i nabio mi ponovo bananu u pičku. Držala sam je rukom nedajući da ni milimetar izviri iz pičke. Ponovo mi je nabio glavić u guzu, a onda nastavio da prodire kurcem dublje i dublje. Osećala sam se kao da letim. Tucao me je bez milosti želeći da mi se guza zasiti kurca. No ja sam bila nezasićena, želela sam još i još… Bila sam oblivena znojem i u nizu nekoliko puta svršavala, ali nije prestajao. Jebao me je istom žestinom kao na samom početku. U jednom momentu istovremeno nas je obuzeo neobičan osećaj kao da smo u nekoj drugoj galaksiji. Zajedno smo svršili. Napunio mi je guzu spermom, a ja pomerila ruku sa pičke gde mi je u momentu od grča svršavanja banana cela iskliznula. Dok mi je curela sperma iz guze samo sam mu rekla da se tako jebe, baš tako kako me je on dobro izjebao.

Otišli smo ponovo do kupatila, znojavi i lepljivi od sperme koje je bilo svuda po nama. Uzeo je tuš i kao da nije hteo da spere spermu sa mene već da je još više razmaže po mom telu. Kao da je hteo da se poigra sa mojim telom isto kao glinom za vajanje. Prelazio je mlazem vode i prstima ne preskačući ni milimetar moje kože. Tuš je trebao da me rashladi međutim ja sam i dalje bila napaljena kao na samom početku. Nakon tog našeg igranja ponovo smo došli u sobu i zapalili po cigaretu. Ovog puta smo bili puni utisaka i zadovoljstva. Rekao mi je da nije skoro jebao ženu koja toliko voli kurac kao ja. Samo sam se nasmejala i klimnula potvrdno glavom. Da, njegov kurac mi je baš odgovarao i verovatno ga ne bih još vadila iz sebe da je to baš tako moguće izvesti.

Prvi put smo tek tada pogledali na sat. Bilo je 4 h, a kao da se ništa nije desilo i kao da i kod njega i kod mene i dalje postoji još želje za tucanjem i to istim žestokim tempom. Znali smo da u hotelu možemo ostati do 7 h i da je svaki sekund proveden sa kurcem van bilo koje moje rupice je propuštena večnost. I dalje isto, videla sam da mu je dignud kurac, a ja i dalje vlažna. Kao da smo te očigledne stvari hteli provriti iako je isuviše sve bilo očigledno. Stustio je ruku do moje pičke, a ja do njegovog kurca.

– Nimfice moja da li želiš da te još jednom izjebem, želiš li da ti pičku rasturim i napunim je skroz spermom – rekao mi je.

– Želim da ga ne vadiš sve dok mi pička ne utrne od tucanja i da je puniš spermom – odgovorila sam mu.

Prišao mi je i podigo moje noge na njegova ramena.

– Ovako ću ti nabiti kurac do kraja da ga osetiš dok ti obrađuje pičku – rekao je prilično perverznim tonom što me je još više uzbudilo.

Ovog puta se nije igrao glavićem. Kao da je centrirao ugao kako ce mi nabiti kurac iz prve da ga moja pička proguta do kraja. Nabio mi je kurac i uz par trzaja da bude siguran da je ušao ceo. Uhvatio me je za bradavice i štipkao ih.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt