KRAJ SUŠE! Prvo je nabijao prstiće da je razradi, pa me je onda pošteno bambusao! – Ispovesti
Ispovesti

KRAJ SUŠE! Prvo je nabijao prstiće da je razradi, pa me je onda pošteno bambusao!

Dugo vremena nisam imala dobar seks. Uglavnom je bio samo odrađivanje bez posebnog užitka. Odlučila sam da udovoljim svojim potrebama i potražim muškarca koji će me potpuno zadovoljiti i izjebati tako da nadoknadim sve loše momente. Prvo što mi je palo na pamet je bilo da odem na neki od sajtova i tamo potražim nekog ko želi isto što i ja. Naravno, to sam i uradila. Posle kraćeg pregleda profila pronašla sam muškarca koji je napisao “ja želim samo dobar, ali samo dobar seks sa damom istih želja“.

Bila sam malo sumnjičava jer znam da svako želi dobar seks, ali malo ko ume da ga priušti. No, dok ne proverim neću znati da li je dotični muškarac zaista baš taj koji će mi pružiti potpuno zadovoljstvo ili ne. Kontaktirala sam ga i posle solidnog broja poruka dogovorili smo se oko vremena i mesta upoznavanja. Rekao je da dolazi po mene iste večeri oko 22 sat autom i da idemo na piće, a dalje šta bude biće. Spremala sam se prilično dugo iako to kod mene traje uglavnom kratko. Razmišljala sam koji bi veš mogao da ga najviše napali. Pred ogledalom sam isprobavala da li mi bolje stoje tangice ili mini bokserice. Zaključila sam da mi u boksericama guza izgleda dosta izazovnije i obukla njih. Preko obukala farmerice i gore pamučnu majcu, ali bez brusa.

Znam da imam jako lepe bradavice i ako se napalim, ispod pamučne majce biće više nego uočljive što mi i jeste bio cilj. Možda sam bila preopterećena više time kako ću što izazovnije izgledati zaboravljajući da se privlačnost nalazi negde u vazduhu i ili postoji ili je uopšte nema. Došlo je tih 22 i zaista čula sam zvuk auta ispred svoje kuće. Izašla sam iz dvorišta, prišla autu, otvorila vrata, pružila ruku i pozdravila se. Bio je to lep prizor za moje oči, zgodan muškarac kratke crne kose pomalo nezainteresovanog ponašanja. U prvi mah pomislih da sam sve promašila i da od dobrog seksa nema ničeg. Dok smo putovali do prvog kafića u obližnjem gradiću pričali smo i dalje o uobičajnim temama svakodnevice. Prosto me je izluđivalo to jer sam očekivala da će odreagovati drugačije. Očekivala sam bar njegovu ruku na mom kolenu, ali nije je bilo.

Posle 20-ak minuta stigli smo. Sedeo je naspram mene za stolom i zagonetno me posmatrao takođe bez i jedne jedine reči o tome zašto smo tu. Bili smo negde na polovini pića, a ja već uveliko pred eksplozijom. Mislim da bi i slep čovek po mojim bradavicama koje su toliko iskočile ispod majce zaključio da želim sada i odmah sve. Dok sam držala čašu u ruci dotaknuo me je ovlaž po ramenu i rekao da bi mogli krenuti. Tu rečenicu sam čekala čitave večeri i napokon je čula. Nije precizirao ni kuda ni šta samo je pozvao konobara, platio piće i krenuli smo. Očigledno da je već rezervisao mesto u hotelu jer je i izbor kafića bio na samo par koraka od hotela. Pri ulasku u hotel izvadio je ključeve i tada mi je bilo jasno da je tako kako sam i pretpostavila. Došli smo do vrata sobe. Pogledao me je kao da me skenira, od glave do pete. Jedino što je tada rekao bilo je:

– Dobro došla, hajde da ispunimo bar neke od žela jer ih je sigurno previše za jedno veče.

Otključao je vrata i pustio prvo mene da uđem, a zatim je ušao i on. Stajali smo na sredini sobe na nekoliko centimetara jedno od drugog. U vazduhu se osećala strast i čekao trenutak kada će se rasplamsati. Primakao je lice ka mom i skoro da su nam se usne dodirnule, ali kao da je želeo da me natera da ja prva krenem jer je isuviše bilo očigledno da sam toliko napaljena da ću u roku od par sekundi biti spremna da sama pokrenem situaciju. Uhvatio me je obema rukama za ramena i naslonio uz zid sobe. Osetila sam u njegovom pogledu da želimo isto. Posmatrao me je skoro bez treptanja dok je jednu ruku zavlačio u moje farmerice a drugom mi lagano i nežno mazio bradavice. Osetio je pod prstima da sam jako ovlažila i samo se blago nasmejao, izvadio ruku i olizao prste.

Nisam se više mogla kontrolisati i rekla mu da me jako pali i da ga želim. Kao da je želeo da mi kaže da ne govorim, nabio mi je jezik u usta dok je vrlo vešto otkopčavao jednom rukom moje farmerice. Spustio ih je taman toliko da može bez problema da ponovo zavuče ruku u moje bokserice i ponovo oseti koliko mi je pičkica vlažna. Prvo je prstima prešao preko cele pičkice i sve sokove razmazo po njoj, a onda mi je nabio dva prsta u pičkicu i krenuo da ih sve žešće nabija. Već sam bila van sebe i želela da se potucamo i to što žešće. Drugom rukom mi je podigao majcu i počeo da liže bradavice, a onda sisa i na kraju lagano gricka. To me je jako napalilo. U tom momentu bila sam jako sebična i nism mu ni dodirnula kurac jer mi je stalo do toga da me izjebe i da zadovoljim svoju požudu. Bilo mu je krajnje jasno šta želim. Naravno želeo je isto. Jedva čujno mi je rekao:

– Izjebaću te žestoko, proveri koliko te želi.

Spustila sam ruku na njegov kurac koji je i dalje bio u farmericama. Dok mi je sve vreme nabijao prste u pičkicu poželala sam da mi odmah uđe njegov kurac jer je toliko bio čvrst i željan jebanja. Otkopčala sam mu farmerice, izvadila kurac i bio je to zadivljujući prizor. Kurčina kakvu sam želala. Kao da nije hteo da propusti ni minut okrenuo me je licem prema zidu uhvato za kukove i namestio me u naguženi položaj u kom je moja počkica jedva čekala da proguta njegovu kurčinu koja je pulsirala žestoko. Nabio ga je odmah celog do kraja. Držao me je za kukove i navlačio na kurac vrlo žestoko. Stenjala sam od užitka.

Istim tempom me je tucao prilično dugo dok nije osetio da sam svršila. Onda je malo usporio uhvatio me za sise prema kojima nije imao milosti. Kurac i dalje nije vadio i ponovo je krenuo da me jebe žestoko. U jednom momentu ga je izvadio iz pičkice i poprskao leđa vrelom spermom. Da, jesam svršila i jeste me dobro izjebao, ali meni je to bilo malo. Nisam ništa rekla ali sam očekivala nastavak. Prosto mi je bilo neverovatno da tu bude i početak i kraj našeg tucanja. Napokon su usledile i prve reči od njega, ali vezane za to što nam se dešava. Rekao mi je:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt