MUŠKARCI TVRDE DA IMA NAJBOLJU POZADINU U SVIJETU SPORTA, A MALO KO VJERUJE ZA ŠTA JE SPOSOBNA – Ispovesti
Zanimljivosti

MUŠKARCI TVRDE DA IMA NAJBOLJU POZADINU U SVIJETU SPORTA, A MALO KO VJERUJE ZA ŠTA JE SPOSOBNA

Mlada Valeri Lureda je nova zvijezda u ringu, a trenutno se bori pod okriljem Bellatora, druge po jačini svjetske MMA organizacije. Ova dama je sitna – visoka je svega 163 centimetara, ali je prilično eksplozivna, ali i željna slave i spremna da upotrebi sve svoje atribute na putu ka istoj.

Valeri, inače rodom iz Paragvaja, nekada se profesionalno bavila tekvondom, a čini se da joj želje za pobjedom ne nedostaje.

Valeri je prije nekoliko dana porazila rivalku Tejlor Tarner, a Internet su preplavili snimci i fotografije njenog pobjedničkog plesa koji je izvela u kavezu. Naime, ova dama uzbuđeno je zaplesala nasred ringa, pohvalivši se svojom oblom pozadinom za koju muškarci tvrde da je “najbolja u MMA svijetu”.

Inače, ona redovno pleše i na TikTok snimcima, zbog čega nerijetko dobija kritike jer ostavlja utisak neozbiljne sporitstkinje, pa je ovo njen način da odgovori na takve opaske. “Ples je sitnica, jer svima smeta što to radim na TikToku, pa sam riješila da im đuskam ispred nosa”, rekla je.

blic.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt