ISPOVEST: PREVASPITAO SAM SEKRETARICU- BILA JE KAŽNJENA – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: PREVASPITAO SAM SEKRETARICU- BILA JE KAŽNJENA

Sekretarica mi je ušla u kancelariju. Nervozno me je pitala: “Izvinite, direktore da li vas prekidam? U tom momentu, podigao sam obe ruke na sto, pogledao je strogo, a onda sam se nasmešio i reko da je došla u pravi čas. Zbunjeno me pogledala i nervozno namestila dugi konjski rep na drugu stranu.Njen dugi konjski rep spuštao se niz ramena i pravo u njen bujni deklode.

– Sedi pored mene moramo ozbiljno da pričamo- reko sam joj

– Užurbano je sela na stolicu preko puta mene i fasciklom iz ruke oborila čašu vode koja se prolila svuda po mojim preponama.

Rešio sam da je ovog puta podsedim kako sam je prošlog puta prevaspitao za ovakve i slučne gluposti:

Otkopčavam šlic na pantalonama , ti ga uzimaš svojim malim rukama i ljubiš , on raste u tvojim ustima i postaje tvrd i velik. Ja rukom proveravam spremnost tvoje pice za seks, vlažna si i spremna.

Prekidam te i podižem sa fotelje, odlazim do vrata i zaključavam ih. Skidam ti košulju i ljubim male čvrste grudi, Mirišeš na Chanel 05 koji sam ti kupio poslednji put. Klečim pred tobom I skidam ti minić, ostaješ samo u gaćicama i cipelama sa visokom štiklom. Sedaš na sto I širiš noge naslanjajući se njima na kožni trosed ja počinjem da pijem tvoje sokove I da te ližem kao lud, razdvajam tvoju picu i tucam te jezikom. Ti me držiš za potiljak I nabijaš me u nju vičući :To šefe, to ! to mi radi!

Dok te ližem po pici spuštam jezik I do tvog malog otvora na guzi koji je natopljen picinim sokovima I mojim sokvima iz usta! Zelis da te tucam u guzu, znam jer si to i prošli put htela. Nameštam te na kožni trosed I okrećem ka naslonu, klečiš I tvoja prelepa guza mi se nalazi tačno u visini kukova , lagano primičem glavić ka otvoru na guzi I polako ulazim u tebe, stenješ I grizeš se za usnicu, klonula si napred od slasti , ja te uzimam za kosu I podižem te nazad , uvijaš se kao mačka, stenješ I osećaš kako moj veliki kurac ulazi u tvoju guzu I kako te ispunjava celu, ne boli te jer uživas! Počinjem da ubrzavam , ti vrištiš od slasti ,govoriš mi da želiš da te rasturim I napunim celu da doživiš ludački orgazam, nastavljam sa tim ritmom, drugom rukom trljajući ti klitoris I ti počinjes da se treses!!

Ne znaš gde se nalaziš, doživljavaš zestok orgazam dok se moje seme izliva u tvoju slatku vatrenu guzu. Ostajem na tebi jos par trenutaka dok pokušavam da dodjem do svesti ! Odvajam se od tebe, ti padaš od iznemoglosti u trosed a ja odlazim do WC-a da se malo sredim I operem kurac jer te želim jos jednom, mnogo si dobra!! Vraćam se a ti si nam već sipala rashladjeno crno vino I sedam pored tebe nazdravlajući dobrom seksu! Namerno prosipaš vino po mom kurcu uz jedno mazno: Izviiiniii!. Dušo moras to srediti govorim ti!

Polako spuštaš glavu I moj izmozdeni kurac stavljaš izmedju svojih jarko nakarminisanih usana I počinješ da ga ljubiš, ližeš I pušiš. Ohh kako ti to dobro radiš Gocoo! To mi radi, ! Osećaš kako raste u ustima I šapućeš mi kako me želis opet ali sad u pici. Spuštam se do tvoje male pice I ljubim je , tvoje stikle su mi na ledjima a noge na ramenima, uživaš, znam, vidim tip po licu, kosa ti je razbacana po grudima I licu, usne grizeš, guraš mi svoju picu I želis me! Polako se privlačim tvom lepom licu, ljubeci ga I milujući dok moj kurac sigurno pronalazi put do tvoje vlažne pice. Ulazim u tebe, uska si, vrela kao vulkan, glatka, sve što se može poželeti I zamisliti od jedne zgodne devojke poput tebe. Ulazim polako u tebe da te ne povredim I počinjem polako da ubrzavam . Nabijaš mi svoje duge nokte u ledja, grizeš me za bradavice, za vrat, za usne, počinjes da ludiš.

Ubrzavam, I ja sam već blizu, medjutim ti želiš jos nešto da probas zaustavljaš me i kažeš : hocu gore! Sedam u fotelju bez ručki I pozivam te da se smestiš. Ti si na meni sa svojim malim lepim telom I vodiš igru. Uživam u pogledu na tebe kako mi skačeš u krilu I kako mi pritskaš glavu na male grudi. Svršavaš, to je nešto nevidjeno, nikad nisam video ženu da tako svršava, lomis se , treseš se I padas na mene. Odnosim te do troseda i polažem na ledja , zelim da svršim i ja ali ti ustaješ i nastavljaš da mi pušiš i da mi ga drkas. Svršavam u stojećem stavu , vrti mi se u glavi , sperma pada svuda po tebi, po meni, po trosedu , padam pored tebe. Ostajemo zajedno jos sigurno pola sata a onda odlazimo pod tus .

BONUS PRIČA:

https://ispo-vesti.info/2021/10/26/16415/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt