Zgrabio je za kukove i jednim naglim trzajem prodro u nju.....Udarao je žestoko a ona je i vikala “jače, jače!“ – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Zgrabio je za kukove i jednim naglim trzajem prodro u nju…..Udarao je žestoko a ona je i vikala “jače, jače!“

Nije se ljubila, ne voli dok se jebe poljupce i romantiku. Grizao je Anine sise pri čemu je znao da se zanese ali i to je tada veoma godilo Ani. Ana ne voli da se jebe s guza osim kada je baš mnogo napaljena što je tada i bila. Ustala je, naguzila se preko stola, legavši stomakom, i rukama se državši za ivice.

Mogu da zamislim, ionako ima predivno dupe i uske kukove i to me svaki put uzbudi kada mi priča. Stavio je kurac u nju, spustio ruke na kukove i počeo da je jebe. Ana kaže da je baš veoma dugo trajalo.

Udarao je žestoko stenjala je i vikala “jače, jače!“ što je njega još više ložilo. Zatim je okrenuo. Leđima je ležala na stolu a noge joj je podigao na ramena. Visina stola je taman odgovarala, kao stvorena za njihovu jebačinu. Noge na ramenima i držanje za njena kolena su mu davali snagu zamaha tako da je udarao veoma jako. Klizila je po stolu tako da joj je glava visila i njena predivna kosa se razasula prema podu. U toj pozi je došao i njen orgazam, svršila je veoma jako jer joj je glava visila i krv je više šiknula prema njoj. Mogu da zamislim njeno zajapureno lice dok svršava, prelepo. To je i Ratka dodatno naložilo pa je nakon par nabijanja izvukao kurac i počeo da svršava po Aninom stomaku i grudima. Oboje su glasno disali a Ana je još blago i stenjala od uživanja. Ne moram vam ni reći da sam svršio dirnuvši kurac samo par puta dok mi je ovo pričala. Međutim, po njenom ponašanju sam video da je mnogo grize savest zbog toga što je učinila.

Legli smo u krevet, zagrlio sam je i rekao da je volim, nešto što skoro nikad ne izgovaram. Počela je da plače iz sveg glasa, da rida i jeca a ja sam je grlio i ljubio. Uverila se da je uistinu volim i da joj ne zameram što je to učinila, naprotiv. Juče je bila zadovoljena a sad je bila i zadovoljna, srećna. Spustila se prema mome kurcu, pušila ga je dok nisam napunio njena usta spermom. Zahvalila se. To je bio početak nečeg novog u našoj vezi.

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt