"To mali, to me pali!": BIO SAM MLAD, A ONA ME JE ISKORISTILA! NAJBOLJA JE STARA KOKA! – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“To mali, to me pali!”: BIO SAM MLAD, A ONA ME JE ISKORISTILA! NAJBOLJA JE STARA KOKA!

Lupkao sam je kurcem po licu, prelazio glavićem preko njenih usana i razmazivao sluz koja je krenula da curi. Glavićem sam prelazio i po njenim očvrslim bradavicama, stavljao ga među sise i tako ga drkao.

-Bravo, mali! Izluđuj je dok ti ga sama ne strpa u usta, evo ovako!

Snažno me je zgrabila za kurac i strpala ga u usta. Pušila ga je kao u transu čvrsto ga uvlačeći, stiskala mi jaja i vrckala u ritmu muzike. Onda je uzela sa stola šlag u spreju i poprskala mi stomak i ceo kurac.

-Eto, mali, kako sad da te ližem od ovih pustih dlaka -reče dok je jezikom i usnama skidala šlag sa stomaka i kurca. Još je jednom nanela šlag, ali samo na glavić i tako ga opet strpala u usta, pa ga čas nabijala, a čas oblizivala.

-Koliko god vole da puše na ovakvim zabavama, toliko ne daju da im ližeš pičku. Ti moju sad moraš dobro polizati da nastavimo sa obukom.

-Otkopčala je haltere, podigla guzu i skinula gaćice. Pička joj je bila skroz depilirana i već lepljiva od sluzi. Široko je raširila noge i glavu mi namestila između nogu.

– Hajde, sad me propali toliko da luđački poželim tvoju kurčinu u pički!

Jezikom sam joj razdvojio slepljene usmine i gurnuo joj ga u rupicu, a onda krenuo da joj ližem i grickam kliću.

-To, Zoki, (prvi put me je oslovila s imenom), nateraj me da tražim tvoj kurac u pički! Tooooo! Liži tu slinavu pičku! Ah, jebi je jezikom! Hoću, hoću, tu tvoju kurčinu u pički! Hajde sad mi ga nabi! Čuješ li kako ostale devojke navijaju da mi ga nabiješ, da me razvališ od kurca! Osetiš li kako te lupaju po guzi i guraju te prema pički! Daj ga, ahhh!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt